Frissítve: Érkezik a Crash Bandicoot: On the Run!

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Már jó ideje tudjuk, hogy nem a Crash Bandicoot 4: It's About Time lesz az egyetlen játék, amivel bővülni fog a franchise, hanem készül egy mobilos epizód is - amit most hivatalosan be is jelentettek.

Habár a Crash Bandicoot Mobile már megélt egy soft-launchot Malajziában, a világ többi részén hivatalosan még nem érhető el a Candy Crush Sagát is fejlesztő King mobilos adaptációja. Pár nappal ezelőtt azonban elkezdett valami mozgolódni a Twitteren a játékkal kapcsolatban.

A Crash Bandicoot: On the Run néven futó fiók már önmagában is beszédes (hiszen a játék az endless runner zsánert fogja erősíteni), és ennek tetejébe a "felhasználó" összesen két Twitter-fiókot követ: a Crash Bandicootot és a Kinget.

Update! Időközben pedig befutott a hivatalos bejelentés egy trailer kíséretében. Kiderült, hogy a mobilos adaptáció valóban a Crash Bandicoot: On the Run! elnevezést kapta, és habár továbbra sem kaptunk megjelenési dátumot hozzá, a hivatalos honlapon már előregisztrálhattok a játékra, amiért exkluzív in-game ajándékok is járnak.

4.
4.
Gerzson95
Inkább előveszem az n sane trilogyt switchen. :D
2.
2.
Yanez
Nem lenne ez rossz, de már annyi hasonló run játék van mobilra, hogy csöppet sem hoz lázba. Viszont imádom a világot, a karaktereket, a dallamokat, így lehet majd egyszer...
1.
1.
RhageX
Nekem már le van töltve egy hónapja - ha leleményes vagy megtalálod androidra - legalább ez a verzió még nincs telepakolva reklámmal stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...