Crash Bandicoot: On the Run! Mobil

Temple Run stílusú Crash Bandicoot-áték mobileszközökre, a Candy Crush készítőitől.
1707410725

Elbocsátások a Crash Bandicoot és a Modern Warfare III fejlesztőinél is

Még mindig elkeserítő híreket kaptunk az Activison Blizzard háza tájáról, hiszen a Microsoft kaszája több patinás stúdiót is elég durván érintett. Súlyos a helyzet a Crash Bandicoot és a Spyro-sorozatért felelős Toys for Bobnál és a Sledgehammer Gamesnél is.
1671472800

Kevesebb mint két év után leáll a Crash Bandicoot: On the Run

A Candy Crush-t is fejlesztő King bezárja a Crash Bandicoot mobiljátékát, az On the Runt.
1670573490

TGA 2022: Érkezik a Crash Team Rumble, a Crash Bandicoot multiplayer játéka

A Crash Bandicoot széria legújabb darabja, a Crash Team Rumble egy multiplayer játék lesz, ahol csapatokban küzdhettek egymás ellen. A The Game Awards díjátadón pedig már bele is nézhettünk a játékmenetbe.
1669136700

Tovább szivárog a Crash Bandicoot mellékága

Régóta pletykálják, hogy multiplayer mellékágat kaphat a Crash Bandicoot, méghozzá egy brawler formájában, amelyben a franchise közkedvelt karakterei kapják a főszerepet. Íme, egy újabb bizonyíték a létezésére!
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1623391200

Spyro is beköszön a mobilos Crash Bandicootban

Noha egyelőre igen kétséges, hogy folytatódhat-e a Spyro-sorozat, a mobilos Crash Bandicoot: On the Run!-ban vendégszerepel egyet a kis lila sárkány: a Battle of the Dragons című szezon tegnap rajtolt a játékban.
1620216000

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.
1618844400

Jól teljesít a kasszáknál a mobilos Crash Bandicoot

Eddig sem volt titok, hogy a letöltéseket illetően remekül rajtolt a Crash Bandicoot-játékok mobilos vadhajtása, az On the Run, most viszont azt is megtudtuk, hogy az első hét alatt több mint 700 ezer dollárt hozott az Activision konyhájára.
1617823140

Crash Bandicoot: On the Run! teszt

Sok-sok évnyi pihenő után Crash alaposan rálépett a gázpedálra. A remasterek és az új epizód mellett még mobilra is ellátogatott az örökmozgó bandikut - lássuk, hogy érdemes-e foglalkozni vele!
1616918400

Remek rajtot vett a Crash Bandicoot: On the Run!

Csütörtök óta érhető el a Crash Bandicoot-sorozat mobilos mellékága, az On the Run! Az elemzők becslései szerint a free-to-play játék remek rajtot vett, igaz, a szintén házon belüli Call of Duty: Mobile-nak nem lehet kihívója.