Crash Bandicoot: On the Run! Mobil

Temple Run stílusú Crash Bandicoot-áték mobileszközökre, a Candy Crush készítőitől.
Típus:

Spyro is beköszön a mobilos Crash Bandicootban

Noha egyelőre igen kétséges, hogy folytatódhat-e a Spyro-sorozat, a mobilos Crash Bandicoot: On the Run!-ban vendégszerepel egyet a kis lila sárkány: a Battle of the Dragons című szezon tegnap rajtolt a játékban.

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.

Jól teljesít a kasszáknál a mobilos Crash Bandicoot

Eddig sem volt titok, hogy a letöltéseket illetően remekül rajtolt a Crash Bandicoot-játékok mobilos vadhajtása, az On the Run, most viszont azt is megtudtuk, hogy az első hét alatt több mint 700 ezer dollárt hozott az Activision konyhájára.

Crash Bandicoot: On the Run! teszt

Sok-sok évnyi pihenő után Crash alaposan rálépett a gázpedálra. A remasterek és az új epizód mellett még mobilra is ellátogatott az örökmozgó bandikut - lássuk, hogy érdemes-e foglalkozni vele!

Remek rajtot vett a Crash Bandicoot: On the Run!

Csütörtök óta érhető el a Crash Bandicoot-sorozat mobilos mellékága, az On the Run! Az elemzők becslései szerint a free-to-play játék remek rajtot vett, igaz, a szintén házon belüli Call of Duty: Mobile-nak nem lehet kihívója.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.

Gameplayen a Crash Bandicoot: On the Run!

A Crash Bandicoot-széria mobilos spin-offjáról a bejelentése óta nem sokat hallhattunk, de most egy kisebb gameplay-videón több szintbe is bekukkanthatunk. Néhány várható játékmódot is felfedtek.

Az Activision minden franchise-át elvinné mobilra

Daniel Alegre, az Activision Blizzard operatív igazgatója egy befektetői konferencián erősítette meg ismét, hogy a cég nagy lehetőséget lát a mobilos játékpiacban. Előbb-utóbb minden franchise-ukat szeretnék eljuttatni a telefonokra.

Frissítve: Érkezik a Crash Bandicoot: On the Run!

Már jó ideje tudjuk, hogy nem a Crash Bandicoot 4: It's About Time lesz az egyetlen játék, amivel bővülni fog a franchise, hanem készül egy mobilos epizód is - amit most hivatalosan be is jelentettek.

Egyes régiókban elérhető a Crash Bandicoot Mobile

Az Activision mindenféle felhajtás nélkül, már elérhetővé is tette a mobilos Crash Bandicootot a világ bizonyos régióiban. Elsők között a malajziai játékosok cibálhatják lefelé a Google Play áruházból.