iOS-re is megérkezett a Thronebreaker

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Amilyen váratlanul robbant be Thronebreaker: The Witcher Tales Nintendo Switch-kiadása, ugyanolyan kellemes meglepetésként ért minket, hogy a Gwent egyjátékos kampányának szánt spin-off immáron iOS-en is elérhető.

A Thronebreaker: The Witcher Talest eredetileg a Gwent single player részének szánták, de végül a CD Projekt RED annyi tartalmat pakolt bele, hogy egy önálló játékká nőtte ki magát. A PC-s, majd PS4-es és Xbox One-os megjelenést legutóbb a Nintendo Switches követte, és most (egyelőre) az iOS-es port zárja ezt a sort.

A játék nagyjából 4 GB-ot vesz el a tárhelyünkből, és bár akkor is meg kell vennünk iOS-re, ha rendelkezünk a PC-verziójával, ez esetben legalább minden eddig elért eredményünket és mentésünket szabadon mozgathatjuk a két platform között. Ennek köszönhetően rögtön onnan folytathatjuk a kalandot iOS-eszközökön, ahol PC-n abbahagytuk, és vice-versa természetesen.

Az Android-felhasználóknak sem kell csüggedniük, hiszen az ő platformjukra is úton van már a Thronebreaker: The Witcher Tales - remélhetőleg a fejlesztőknek sikerül tartani a tervezett 2020-as debütálást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...