Így festenek majd a PS5-játékok borítói

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 9.
  • Képek
A Sony közzétette a Spider-Man: Miles Morales borítóját, ezzel pedig arról is képet kaptunk, hogy miként festenek majd a PS5-játékok dobozai. Csekkoljátok - de sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Mindig izgatottan várjuk, hogy miként festenek majd a következő generációs játékok borítói, illetve dobozai, és nyilván nem véletlenül: ha letesszük a voksunkat valamelyik új konzol mellett - és tegyük fel, hogy annak lemezlejátszója is van -, hosszú éveken keresztül sorakoznak majd ilyenek a polcainkon.

A Sony a PlayStation 5 egyik nyitócímén, a Spider-Man: Moralesen keresztül mutatta be, hogy mire számíthatunk majd az idei év végétől, amikor PS5-ös játékok után kutakodunk a boltokban: nagyon úgy tűnik, hogy az egyedüli fontosabb különbséget a borító tetején húzódó kék csík fehérre cserélését jelenti majd a PS4-es címekhez képest, ami az új dizájn tükrében persze tökéletesen érthető húzás.

Érdemes megemlíteni, hogy a borítóról (egyelőre?) hiányzik az "Only on PlayStation" felirat, cserébe viszont már a PlayStation Studios logóját láthatjuk rajta. Nektek hogy tetszik?

19.
Marcus88
#15: Így van a GOT az utolsó ex erre a genre!
18.
godach
#17: Ohh fuck. Most esett le hogy crossgenről beszélgettek nem a kompatibilitásról :/ sry
17.
godach
#15: Ilyenkor tegyél igazságot a sok játékot megvásárolt emberek (én) és azok között, akik csak tényleg tudatosan vesznek egy generáció alatt pár címet és azt ki is játsszák.
Nekem a megvett játékok 80 %-a még ott áll benn a profilomon amikből nagy többsége még letöltve sem volt, nemhogy elindítva.
Most tényleg tartsak két konzolt? Szeretnék hogy megvegyem az újat de letojják mi van a régi vásárlásaimmal?
16.
Marcus88
#14: Biztos,hogy készül és csak is kizárólag PS5-re fog megjelenni,erre a genre már nem kapjuk meg.
Sőt megy a pusmogás egy új Uncharted részről is,amit a San Diego Stúdió készít.
A Spiderman 2 is szinte nyílt titok.
15.
Kawada
#14: Tudtommal a Sony 100%-osan leszögezte, hogy nem vevő a cross genes dolgokra. Azért van next gen, hogy arra fejlesszenek. Azért ne tegyünk úgy, mintha az első generáció váltás lenne evör. Hasonló tendenciák lesznek. Személy szerint nem vagyok nagy híve a cross gen dolgoknak az alapján, amiket példaként fel lehet emlegetni a korábbi esetekben. Nyilván egy Persona 5-nek rohadtul mindegy volt, hogy ps3 vagy 4. De nézzünk meg egy Bioshock Infinite-et (még jobbik eset) vagy egy Shadow of Mordord. Azokban sem volt sok köszönet.
14.
Neotechtr
#12: Én 1000% biztos vagyok benne, hogy már bőven javában készül a God of War új része. Vélhetően már az előző rész megjelenésénél is preprodukcióban volt és az óta 100, hogy készül. Ott is az a kérdés, hogy next gen only lesz, vagy nem (bár, mint ha azt mondták volna, hogy nem lesz ilyen, hogy next gen only, de az is biztos, hogy ez csak a megszokott hazugságaik egyike)... De ha nem next gen only lesz, azzal sokat fog veszíteni a PS5-re való verzió.
12.
kexiaxel
Nem nagy szám!
Nem is vártam dizájn ban sokat.
Játékokat viszont annál inkáb.
Ha igazak a pletykák és bejelentik a GOW új részét csak pislogni fogok. Marvel Spiderman is nagy kedvenc. Fejlesztő nagyon istenítik a gépet és a controllert. Kíváncsi vagyok már az árára és a megjelenési dátumra de még a Microsoft nem komunikálja le a saját gépéröl a dolgokat addig a Sony sem fogja. Szerintetek melyikük lép elsőként ezügyben?
11.
delphijos
#10: Kevéssel is beéred :D
9.
adamsfamily
Nekem a PS4 játékok dobozai se tetszettek.Nem azért mert rondák,hanem mert nincs egy egységes séma.Nincs olyan eszméletlenül sok lemezes ps játékom,max 5-6 darab,de még az a kevés is hülyén néz ki egymás mellett a polcon,mert az egyiknek piros az éle,a másiknak fehér,a harmadiknak meg máshol van a felirata,stb.
Az xbox játékok dobozának az élei ebből a szempontból faszábban vannak megcsinálva.
8.
PaprikaJancsi
#5: Na jó, ez nem volt rossz xD
5.
Neotechtr
Szerintem tök fos, hogy most minden PS5 játéknak ez a pókemberes borítója lesz.
4.
Oldman
Fekete-fehér...
A legolcsóbban előállítható két színtónus.
Nem véletlenül lesz a konzol is ilyen megjelenésű.
Drágább meg majd a későbbi (?) variációk.
2.
Darksiders84
Ja ez így elég költséghatékony megoldás mivel maga a műanyag tok gondolom ugyanaz egyforma méretű a mostanival és nem mintha annyira lényeges lenne de azért szerintem jópáran a vásárlók közül szívesebben látna egy picivel különlegesebbet talán hamár új gép új korszak.
1.
grindcore
Hmm...elegge elut a feher csiktol a kek doboz, tobben atszineztek mar a neten es pl atlatszo vagy feher vagy fekete tokkal jobban harmonizalna. Illetve lattam egy olyat is ami ivet tett a bal oldalra, na az utos lett volna. Igy? Eleg semmilyen, semmi extra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...