PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.
Típus:

Bemutatkozott az új PlayStation VR kontrollere

Szép lassan csepegteti a Sony a következő generációs PlayStation VR-ral kapcsolatos információkat, ma például a headset vadonatúj kontrolleréről rántották le a leplet a japánok.

PlayStation 5-re tart a Denuvo Anti-Cheat

Hallottunk már egyaránt jót és rosszat is a Denuvo másolásvédelmi és csalásellenes megoldásairól, így valószínűleg vegyes fogadtatást kap majd a hír, miszerint a PlayStation 5-ös játékokban is találkozhatunk majd a programmal.

Nem árul többé filmeket a PlayStation Store

Tegye fel a kezét, aki vásárolt vagy kölcsönzött már filmet a PlayStatation Store-ból! Valószínűleg nem sok kezet látnánk a magasban, ezt pedig a Sony is észrevette. Az érdeklődés hiánya miatt a PS Store nem árul a jövőben több filmet.

PlayStation 5 - nyáron jöhet a tárhelybővítés

Lapértesülések szerint a Sony a nyár folyamán élesítheti azt a firmware-frissítést, amely már lehetővé teszi, hogy kibővítsük a PlayStation 5 konzolunk tárhelyét. A Call of Duty-rajongók örülni fognak a hírnek.

Nézd vissza a tegnap esti State of Playt!

Újabb State of Play-adással készül a Sony, ráadásul a hardveres vagy üzleti bejelentések helyett ezúttal csak és kizárólag az új játékokról lesz szó. A félórás összeállításban tíz hamarosan érkező cím kap helyet.

Hivatalos: új VR-szemüveg érkezik a PS5-höz

A Sony egyelőre különösebb konkrétumok nélkül, de hivatalosan is megerősítette, hogy új VR-szemüveg érkezik a PlayStation 5-höz, a headsetet pedig egy vadonatúj kontroller is kíséri majd.

Amerikai toplista: megingathatatlan a Call of Duty

Erős januárral indította az évet az amerikai játékpiac, az NPD Group mérései szerint az összes szegmens látványosan tudott erősödni a tavalyi évhez képest. A játékok között továbbra is a legutóbbi Call of Duty vezet.

4,5 millió PlayStation 5 talált eddig gazdára

Noha azt eddig is tudtuk, hogy a PlayStation 5 szép rajtot vett novemberben, a Sony csak a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése kapcsán osztott meg konkrét számokat a témában. Lássuk őket!

Steam - javult a next-gen kontrollerek támogatása

Szerencsére a Valve-nál is pontosan tudják, hogy rengeteg PC-s játékos használ kontrollert a legkülönfélébb játékokhoz, ezért továbbra is fáradhatatlanul dolgoznak az új generációs eszközök támogatásán.

Konzolgyártók a biztonságosabb játékért

A Microsoft, a Nintendo és a Sony közös nyilatkozatot adott ki, amelyben a játékosok biztonságérzetének megóvását, erősítését tűzik ki célul. Három elvet fogalmaznak meg, amelyek mentén tenni fognak ezért.