PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.

Miben különbözik a PlayStation Plus amerikai és európai játéklistája?

Végre hozzánk is megérkezett az új PlayStation Plus, néhány várva-várt játék azonban lemaradt a nagyobb csomagok kínálatáról. Ennek oka, hogy régiónként némileg eltér az előfizetéses szolgáltatás játéklistája.

Hamarosan érkezik a 60 Hz a PlayStation Plus PS1-játékaihoz

Egyelőre az európai területeken a PS1-játékok döntő többsége PAL régiós, melynek következtében csak 50 fps-sel élvezhetjük azokat. A Sony viszont hamarosan változtat ezen.

Elindult Magyarországon is a megújult PlayStation Plus

Végre megérkezett hazánkba is a megújult PS Plus, amelynek révén egyebek mellett több száz játékból álló katalógussal és streaminglehetőséggel gazdagodnak az előfizetők.

Mások mellett a PlayStation is kihagyja az idei Gamescomot

Noha a Gamescomot idén már hibrid eseményként rendezik meg, vagyis élőben is látogatható lesz a rendezvény, több nagy cég is jelezte, hogy nem vesznek részt a kölni játékvásáron.

Egy "Pro" kontroller is készülhet a PS5-höz

Egy jólértesült bennfentes információi szerint új hardver készül a Sony háza táján, ami egy kibővített funkciókkal rendelkező "Pro" kontroller lesz PS5-höz.

Már több mint 20 millió PlayStation 5 talált gazdára

Habár a készlethiány továbbra is súlyosan visszafogja a PlayStation 5 eladásait, a Sony újgenerációs konzolja mára mégis átlépte a 20 milliós mérföldkövet. Az ígéretek szerint az év végéig jelentősen felgyorsul majd a gyártás.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

SGF 2022: Jövő héten újabb State of Play várható

Úgy tűnik, igaz volt a pletyka, miszerint a Sony egyetlen nagy konferencia helyett számos kisebb State of Play-adással készül a nyári szezonra. A jövő héten egy közel 30 perces bemutatóval jelentkeznek a kékek.

Egyre nagyobb szerep jut a PC-nek és a mobilnak a Sony stratégiájában

A Sony Interactive Entertainment vezetője arról beszélt egy üzleti előadás alkalmával, hogy a terveik szerint a 2025-ös üzleti évben már a PC és a mobilplatformok adják a megjelenéseik felét.

Elrajtolt Ázsiában a megújult PlayStation Plus - íme, a bővített játéklista

Elindult az ázsiai régiókban a PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő új rendszer, ezzel együtt pedig megtudhattuk, milyen játékok kerülnek bele a szolgáltatásba.