PlayStation 5 PS5

A Sony következő generációs konzolja.

A Sony nem tervez PlayStation 6-ot kiadni 2027 előtt

A Sony legalább 2027-ig nem számít a következő generációs PlayStation érkezésére - derül ki egy Twitter-posztból, így kijelenthetjük, hogy a PS5 több mint hét évig maradhat talpon.

A Sony egy PlayStation 5-öt költöztet a Honda elektromos autóiba

A Sony és a Honda együttműködése a hosszú, unalmas utakat kívánja megszüntetni azzal, hogy egy PlayStation 5 konzolt telepít az új elektromos autókba.

2 millió PS Plus-előfizetőt veszített a Sony az elmúlt időszakban

Hiába alakult át teljesen a PlayStation Plus szolgáltatás, a Sonynak így is közel 2 millió előfizetőjétől kellett búcsút vennie.

Már 25 milliónál járnak a PlayStation 5 eladásai, de zuhant a videojátékos profit

Jókora mérföldkövet tudhat maga mögött a PlayStation 5, de a magasra rúgó költségek és a viszonylag gyenge negyedév miatt így is jelentősen megzuhant a profit a Sony videojátékos ágán.

Ekkor érkezhet a Discord-integráció PlayStation 5-re

A régóta várt PlayStation 5-ös Discord-integráció egyre biztosabbnak tűnik, egy hiteles forrás alapján pedig azt is lehet tudni, mikor fog élesedni az alkalmazás.

PlayStation 5-re is megérkezik a Discord-integráció

Az xboxosokhoz nemrég érkezett meg a Discord voice chatje, de úgy néz ki, hogy a PlayStation 5-ön játszó csapattársakat sem kell már sokáig kihagyni a buliból.

Januárban érkezik a DualSense Edge, de nem lesz olcsó a móka

A Sony választ adott az Xbox Elite kontrollereire. A DualSense Edge egy mélyen személyre szabható, extrákkal telepakolt irányító lesz, de mélyen a zsebünk mélyére kell nyúlnunk érte.

A fejlesztők már megkaphatták az erősebb PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokat

A pletykák szerint a nagyobb játékfejlesztők már kézhez kapták a generáció derekára várt, erősebb Xbox Series X és PlayStation 5 devkitjeit. A piacra szánt gépek megjelenése azonban valószínűleg még jóval odébb van.

Saját PS5-csomagot kap a God of War: Ragnarök

A Sony természetesen igyekszik alaposan felkészülni, és a God of War: Ragnarök érkezését is megfejeli egy PlayStation 5-csomaggal.

Óriási PlayStation 5-szállítmány érkezett Amerikába

Rekordmennyiségű PlayStation 5 konzol érkezett az Egyesült Államokba, a Sony igyekszik felkészülni a Black Fridayre és a God of War: Ragnarök megjelenésére.