Blightbound - a hó végétől korai hozzáférésben

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ronimo Games dungeon crawler-brawler hibridje, a Blightbound hamarosan eljut abba a fázisba, hogy a játékosok is próbát tehessenek vele. Még júliusban elindul a korai hozzáférés.

Még májusban mutatkozott be a Blightbound, aztán a PC Gaming Show-ban is képviseltette magát, és a fejlesztők ígéretéhez hűen még a nyáron korai hozzáférésbe lép a játék – pontosabban július 29-ével. A Blightbound a dungeon crawlerek és a brawlerek keveréke lesz, a hangsúly pedig a helyi vagy az online multiplayeren van.

A játékban három karakterosztályból összesen húszféle hős közül válogathatunk, és csapatjátékosként az egyik feladatunk, hogy megtaláljuk ezeknek a legjobb kombinációját. A harchoz szükség lesz a legjobb tudásunkra, a rejtélyes, Blight nevezetű ködből születő szörnyek ugyanis nem a könyörületükről híresek. A küzdelmek között pedig olykor fejtörőket is meg kell oldanunk.

A Blightbound a ma este 21 órakor kezdődő Devolver Directen is jelen lesz. Jelenlegi tudásunk szerint kizárólag PC-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...