Rocket Arena - lássuk Crater hőseit!

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Videó
Link másolása
A legkülönfélébb figurák a legkülönfélébb képességekkel várnak minket a Rocket Arenában, és most be is mutatkoznak egy rövid videó keretében. Bármelyiket is válasszuk, az biztos, hogy non-stop akcióban lesz részünk.

Néhány nap van már csak hátra a Final Strike Games arénaharcokra kihegyezett játékának startjáig, szóval csak úgy jönnek a kedvcsináló látnivalók. A minap Crater világát ismerhettük meg, most pedig az azt benépesítő, határozottan színes figurák mutatkoznak be. Habár mindenki veszett mód mozgékony, ne tévesszen meg senkit a játék címében szereplő rakéta szó: van, aki varázslattal vagy dinószárnyon száguld, míg más vízzé változva közlekedik.

A feltalálók, kalózok, mágusok, sellők és ki tudja, mi egyebek harcába július 14-én vethetjük bele magunkat. A Rocket Arena PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is megjelenik, amelyek között a cross-play is lehetséges lesz.

Mivel a játék a live service-modellt követi, itt is szezonális bontásra számíthatunk, a Season 1 egyes részleteit pedig már fel is fedték – többek közt például azt, hogy július 28-án el is indul. Minden szezon hoz egy új hőst (mindenki számára azonnal, ingyenesen), új pályát és korlátozott ideig elérhető új vagy újszerű játékmódokra is számíthatunk.

Rangsorolt játék is lesz, a bajnokság ranglétrája minden szezonnal újraindul. A fejlesztők a karakterek háttértörténetére is hangsúlyt fektettek, így a pályákon elrejtett easter eggeken túl azt is várhatjuk, hogy egy-egy játékmód vagy esemény kifejezetten valamelyik hőshöz fog kapcsolódni. A Season 1 indulásával a Blast Pass is bemutatkozik: ha megveszed, ez különböző jutalmakat ad a teljesítményed után, és ha teljesíted, elég Fuelt kapsz (ez a fizetőeszköz), hogy a következő évad Blast Passére is be tudj fizetni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...