Félmillió játékosnál jár a PC-s Persona 4 Golden

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Hír
Link másolása
A Persona 4 Golden egy hónappal ezelőtt jutott el végre PC-re is, és a számok azt mutatják, viszonylag kiéhezett közönség várta. A fejlesztő Atlus egy ünneplő tweettel és egy köszönetnyilvánító rajzzal ünnepelte a hírt.

Kereken 12 éve, hogy a Persona 4 megjelent Japánban a PlayStation 2-re, szóval jól látható, hogy egyáltalán nem mai játékról beszélünk. Az Atlus 2012-ben Persona 4 Golden néven egy javított, bővített változatot is kiadott PS Vitára, amely aztán egy hónappal ezelőtt PC-re is eltalált.

A játékot a JRPG-k legjobbjai között tartják számon, és a híre egyáltalán nem kopott, így talán nem is annyira meglepő, hogy mekkora érdeklődést mutatnak még most is iránta – mi is jó véleménnyel voltunk róla.

Az Atlus a Twitterén osztotta meg a hírt, hogy június 13. óta a Steamen már 500 ezernél is többen játszottak a Persona 4 Goldennel. A bejelentést a karakterdizájnért felelő Shigenori Soejima köszönetnyilvánító rajza kíséri.

A Persona-sorozatnak eddig még csak két része jutott el PC-re, szóval ez a kereslet hátha arra ösztönzi az Atlust, hogy a széria más tagjait is portolja, esetleg újabb platformokra vigye el.

13.
13.
RangerFox
#11: A Royal megjelenésével az alapjáték létjogosultságát veszítette, érdemes megvenni.
10.
10.
nomator
#2: Bőven nem vagy még a háromnegyedénél. De ezt a P5-nél inkább pozitívumnak fognám fel.
9.
9.
Ooorky
#7: Hardver eladások pörögtek, mert könnyen feltörhető volt, haveri körben is vettek 4-en amire jutott 1 db W40k játék ami eredeti volt (vmi ultramarine-os taktikai cucc).
8.
8.
#7: Akkor majd mindjárt átgondolom, hogy melyik beharangozott, majd eladott, majd bebuktatott kézsztéjsönben milyen kazetta volt.
7.
7.
RangerFox
#6: Pspben volt. Az meg minden volt, csak bukás nem...
4.
4.
#2: Megvárod az emulátort én nem szopsz be az UMD meghajtóval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...