Autentikus trailert kapott a Ghost of Tsushima

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 12.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hét van hátra a PlayStation 4 egyik legnagyobb 2020-as exkluzív játéka, a Ghost of Tsushima megjelenéséig, amihez most egy japán nyelvű trailer érkezett, hogy még nehezebb legyen kibírni a várakozást.

A The Last of Us: Part II mellett kétségkívül a Ghost of Tsushima a másik legjobban várt hattyúdala idén a PlayStation 4-nek, aminek a legújabb trailere olyan, mintha csak egy Kurosawa-mozifilm előzetese lenne.

A trailerrel együtt elindult a játék előtöltésének is a lehetősége, így mindenki, aki digitálisan vásárolta meg a címet, még időben lehúzhatja az 50 gigabájtnyi adatot. A Ghost of Tsushima július 17-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

28.
28.
DragonBleacPiece
https://www.youtube.com/watch?v=jXpmcyaj6b0
27.
27.
DragonBleacPiece
és a magyar szamurájok szomorúak is voltak
26.
26.
kexiaxel
#25: Ahány fejjel tért haza a csatából annyira volt "menő" otthon.
Főként ha voltak nagy nevek is köztük. Barbár kor volt.
23.
23.
kexiaxel
#6: Nem sokat mutatnak a játékból.
Grafika ultrabrutál minden dinamikus stb.. stb.. stb...
Játékról vannak jó cikkek.
Sokmindenben más mint egy AC!
Fölösleges sztem hasonlítgatni.
22.
22.
kexiaxel
Nem kötelező lopakodni.
A szamurájok szemtől szemben harcoltak.
Lopakodásra gyúrsz a játékban máshogyan alakulnak dolgok.
Történet is stb.
21.
21.
RangerFox
#17: Ez nem egyszerű fekete-fehér mód....
20.
20.
kamgecam
Végre beindult az év. Még ki se játszottam a TLoU2- tőt már jön a GoT novemberben pedig Cyberpunk! Jóság van!
19.
19.
Freeser
#18: bocsánat, azthittem az assassins creed játékra írtad a 2 harci állást,rosszul olvastam valamiért
18.
18.
azureknight0715
#16: Mèrt egy szamurájos játèkban mit vársz? A valóságban is 3-4 fajta katana harci állást használtak különböző harci helyzetekben
17.
17.
zozo76hun
#4: TV-n lehuzod a szint 0-ra es meg van oldva. minek ehhez mod, barmely jatekban mukodik. mar ha az a vagyad hogy fekete/feherben jatszhass...
16.
16.
Freeser
#12: ez tényleg igényes taktikai aspektusa a játéknak, hogy mikor melyik gombot nyomjam + klikkeljek hogy támadjak.. ja várjá nem
15.
15.
kryszisz
#11: Ez teljesen jogos, de ha például észrevesznek a tetőn, akkor legyen már egy opció, hogy beguggolhatsz a tetőablak vagy a kémény mögé. Rengetegszer segített volna az első 4 AC-ban, ha legalább van rá egy gomb. Bár tekintve, hogy így is használták azok játékok a kontroller összes gombját 2x, így nem is nagyon lett volna hely. Az ilyen bokorból füttyögős "lopakodást" én sem szeretem amúgy, de sajnos az utóbbi években ez a módi, és nem hiszem, hogy változni fog. Ezért is tartom olyan nagyra pl. a Dishonored szériát, amelyben valóban kell is csinálni valamit ahhoz, hogy észrevétlen maradj.

#11: ezen már én is gondolkoztam amúgy, nekem szerintem másfél perc alatt zsibbadna el úgy a lábam, hogy utána járni sem tudnék:D
14.
14.
adamsfamily
#8: Az első részre nem emlékszem,a másodikban,harmadikban és a Brotherhood-ban nem volt guggolás,de rengeteg lopakodós és beszivárgós küldetés volt,amit a tömegben elvegyülve kellett megoldani.
A harmadik részben a guggolás kimerült a bokorba bújással és fák tetején ugrabugrálással.A Brotherhoodban ott volt az íjpuska és a falakon mászkálás,amivel megoldható volt szinte minden.
13.
13.
SLi
#11: ráadásul guggolva menni az konkrétan a törpejárás alsós tesi óráról , megnézném hogy lopakodik úgy valaki
12.
12.
azureknight0715
Azèrt ez sokkal több lesz mint egy egyszerű ac.. különböző kardi állások lesznek ami utat enged a taktikázásnak ha pl nehèzpáncèlos pajzsos vagy gyorsabb kardforgató jelenik majd meg. Eddigi trailerek alapján nagyon igènyes játèknak tünik ès minden esèlye megvan egy olyan nagyobb előretörèsnek mint ami a Guerrilla Gamesnek sikerült a horizonnal.
11.
11.
Ooorky
#10: Az is baromság, hogy a legtöbb játékban lopakodás=gugolva elmész az orra előtt.
10.
10.
kryszisz
#8: Akartam mondani igen. Egy lopakodásra épülő széria, ahol a Unity-ben volt először guggolás opció, taps. Az Originsben érdekes módon minden szituációt meg tudtam oldani sunyulással.
9.
9.
Mortis
#6: psszt, ps exkluzív.
8.
8.
csongor1996
#7: Hát azért ha jól emlékszem már az 1-2-3-ban se volt semmi guggolás opció, ami lopakodós játéknál szerintem elég alap lenne :D
7.
7.
adamsfamily
#6: Az eddigi előzeteseket elnézve ez a játék közelebb áll a régi AC széria játékmenetéhez,mint az Origins(az Odyssey-ről,meg ne is beszéljünk).
Ebben azért lesz szerepük az eszközöknek,a lopakodásnak.Az AC szériáról ez már a Black flag óta nem mondható el.Esetleg még a Unity-ben kellett bújkálni,de ott se vitték túlzásba.
6.
6.
kryszisz
#5: Na nem mintha ez az eddig látottak alapján bármiben is többet tudna ez, mint mondjuk az Origins. És ezt most nem pejoratív értelemben mondom, mert én szerettem azt is, csak azért illene helyén kezelni a dolgokat.
5.
5.
BockÚr
#2: Változtatott volna valamit is a szar játékain? na ugye
4.
4.
gabus87
#3: már az elejétől nyomhatod fekete fehér módban :)
3.
3.
Darksiders84
Lesz benne elvileg fekete fehér mód már az elejétől vagy ez milyen bónusz lehet csak a drágább verzióba lesz elérhető vagy csak végigjátszás után?
2.
2.
mdr88
Ez a game megint csak azt akérdést juttatja eszembe, hogy az Ubisoft miért nem akarta meglovagolni az Assassin's Creeddel a feudális japán vonalat? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...