Lebukott az Assassin's Creed: Valhalla premierje?

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az elmúlt napokban annyit szivárgott az Assassin's Creed: Valhalla, hogyha így folytatja tovább, akkor nem marad semmi, amivel az esti műsorban meg tudna lepni minket a Ubisoft. Ezúttal lehet, hogy a megjelenési dátum derült ki idő előtt.

Több mint valószínű, hogy az elmúlt héten elfoglalt volt a Ubisoft, ha mással nem is, azzal biztos, hogy igyekezzen a kiszivárgott Assassin's Creed: Valhalla-felvételeket eltüntetni az internetről. Most úgy tűnik, hogy a megjelenési dátum leleplezése is kicsúszott a kezeik közül.

Az általában megbízható forrásokkal rendelkező Twitter-felhasználó, Wario64 posztolta ki, hogy egy törölt Instagram-kép szerint idén november 17-én debütálhat a vikinges Assassin's Creed.

Ez a dátum egyáltalán nem tűnik hihetetlennek, hiszen az év tripla A-s játékai általában ebben az időszakban érkeznek, valamint nem kizárt, hogy az újgenerációs konzolok megjelenését szeretnék megtámogatni az új Assassin's Creeddel. Valószínűleg a ma esti Ubisoft Forward műsorban mindenre fény derül.

12.
12.
latis666
A witcher 3 után a CP egy újabb nagy lövés lesz. Ezzel szemben az AC egy sorozat következő része. A ráadásul nem is teljesen ugyanaz a célcsoport. Simán megférnek egymás mellett.
Az meg hogy az AC évek óta hanyatlik... A legtöbb cím csak szeretne így hanyatlani. :)
11.
11.
Mortis
#9: eladásokról beszéltem, nem minőségről
10.
10.
medson
#9: Nem azt mondom hogy az AC egy szar és forintot sem ér, de nem lehet egy lapon emlegetni a kettőt, egyszerűen másik súlycsoportban játszanak.
9.
9.
medson
#8: LooL eskü abban voltam hogy a 4 es hsz-ed full ironikusan érted, de hogy ezt kajak így is gondolod nagyon vicces, kanyarban nincs az évek óta hanyatló AC a CP vel szemben.
5.
5.
#1: Lehet, most azt mondják, hogy annyira más a célközönsége a két játéknak, hogy nem para. Azért is elé rakták, hogy ne maradjon a másikra pénze senkinek az egész világon.

Aztán, ha véletlenül bugosan jelenik meg, és lesz benne véletlenül egy kis item shop és a fasz sem veszi meg, majd jól meg tudják magyarázni, hogy a CP miatt volt az egész :)
4.
4.
Mortis
#1: te mit szívsz? az AC olyan név, hogy ELŐLE tolják el más játékok a megjelenésüket s ezért azon se csodálkoznék ha a CDPR halasztaná a játékát. ne a nyúl vigye már a puskát. értem én ,hogy a Witcher-ek jó játékok és én is bízok a lengyel srácokban, de az AC akkor se tudna megbukni ha üres dobozokat árulnának megjelenés napján.
3.
3.
ATi0021
Ingyenes lesz a Watch Dogs 2 az Ubisoft showja alatt:

https://support.ubisoft.com/hu-HU/faqs/55660
2.
2.
Ooorky
#1: AC-t eladja a neve, sok kis kangecam már tuti előrendelte.
1.
1.
ABorealis27
2 nappal a CP2077 elé egy AAA open-world rpg. Mekkora ötlet. Kb mint amikor az Intel berakta a 24 meg 32 magos Threadripperek novemberi megjelenésének napján reggelre a 18 magos i9-10980-t, ráadásul a korábbihoz képest féláron, esélytelenül. Hatalmas sikertörténet lett... Talán ha a Valhalla is féláron jönne, akkor nem lenne teljes bukás. Vagyis de, akkor is az lenne.
Inkább tolták volna előre egy hónapot, kicsit több buggal, vagy hátra karácsonyra, de ennek így nincs sok értelme.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...