Assassin's Creed: Valhalla - újabb videószivárgás

  • Írta: szlav
  • 2020. július 9.
  • Videó
Link másolása
A legutóbbi komoly szivárgásokat követően most az Assassin's Creed: Valhalla egyik teljes bossfightja került fel az internetre. Eivor olyan körtáncot lejt az ellenfele körül, hogy abba még a Dark Souls II Dragonridere is beleszédülne.

Reméljük, hogy vasárnap este azért láthatunk majd még némi újdonságot a Ubisoft Forward adásán. A franciákra alaposan rájár a rúd: néhány nappal ezelőtt 30 percnyi gameplay szivárgott ki az Assassin's Creed: Valhallából - ezzel elsőként leleplezve a játékmenetet -, most pedig egy újabb videó látott napvilágot az interneten.

A Redditen keringő videóanyagot ismét csak hiába próbálta eltüntetni a stúdió, akad néhány videómegosztó-platform, ahová látszólag nem ér el a Ubisoft keze. Ennek köszönhetően viszont mélyebb betekintést nyerhetünk abba, hogy Eivor hogyan győzheti le a főellenfeleit - valószínűleg nem mi leszünk az egyetlenek, akik számára erősen Dark Souls-áthallásosnak tűnik ez az óvatos harcrendszer. A videó második felében láthatjuk azt is, hogyan fest majd az utóbbi években erősen szerepjátékosított széria mostani fejlődési rendszere.

Az Assassin's Creed: Valhalla az év végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
latis666
Nem szokott nagyon fantasy lenni. A sci-fi vonal miatt főleg a bossok voltak emberfeletti képességűek de egyébként nagyjából semmi. De lehet rosszul emlékszem. Nyilván az egyiptomi túlvilág nem volt túl realista persze.
3.
3.
Cole
Amikor bejelentették örültem, hogy ez más lesz, a téma is oké.
De ez megint ugyan az a fantasy villogó fegyverekkel meg ökör mozdulatokkal, kösz nem. (Amivel nincs bajom, de itt nem ezt akarom látni)
A téma miatt talán egyszer olcsóba.
1.
1.
Mortis
nem arról volt szó hogy visszavesznek a mitológiából? ez így kalap-kabát sajnos, nem lesz launch vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...