Assassin's Creed: Valhalla - újabb videószivárgás

  • Írta: szlav
  • 2020. július 9.
  • Videó
A legutóbbi komoly szivárgásokat követően most az Assassin's Creed: Valhalla egyik teljes bossfightja került fel az internetre. Eivor olyan körtáncot lejt az ellenfele körül, hogy abba még a Dark Souls II Dragonridere is beleszédülne.

Reméljük, hogy vasárnap este azért láthatunk majd még némi újdonságot a Ubisoft Forward adásán. A franciákra alaposan rájár a rúd: néhány nappal ezelőtt 30 percnyi gameplay szivárgott ki az Assassin's Creed: Valhallából - ezzel elsőként leleplezve a játékmenetet -, most pedig egy újabb videó látott napvilágot az interneten.

A Redditen keringő videóanyagot ismét csak hiába próbálta eltüntetni a stúdió, akad néhány videómegosztó-platform, ahová látszólag nem ér el a Ubisoft keze. Ennek köszönhetően viszont mélyebb betekintést nyerhetünk abba, hogy Eivor hogyan győzheti le a főellenfeleit - valószínűleg nem mi leszünk az egyetlenek, akik számára erősen Dark Souls-áthallásosnak tűnik ez az óvatos harcrendszer. A videó második felében láthatjuk azt is, hogyan fest majd az utóbbi években erősen szerepjátékosított széria mostani fejlődési rendszere.

Az Assassin's Creed: Valhalla az év végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6.
Neotechtr
#5: A mai világban amúgy is olyan dolog az elővétel, amit mindenkinek a legjobb elkerülni. Az Ubi játékoknál pedig elég széles körben köztudott, hogy AZOKAT meg pláne nem érdemes elővételben venni.
5.
NemecsekErno
Gondolom mint az Origins-ben, vagy az Odyssey-ben is a mitiológiai rész egy DLC-ben jön majd és nem az alapjáték része lesz.

Viszon sajnálatos, hogy igazán nem változott semmi, ugyanaz a harc és fejlődési rendszer, csak a karakterek mások.
Az előző kettő után ez már nem lesz elővétel ahogy látom. Megint nagyjából ugyanazt végignyúzni csak más történettel.....meh...
4.
latis666
Nem szokott nagyon fantasy lenni. A sci-fi vonal miatt főleg a bossok voltak emberfeletti képességűek de egyébként nagyjából semmi. De lehet rosszul emlékszem. Nyilván az egyiptomi túlvilág nem volt túl realista persze.
3.
Cole
Amikor bejelentették örültem, hogy ez más lesz, a téma is oké.
De ez megint ugyan az a fantasy villogó fegyverekkel meg ökör mozdulatokkal, kösz nem. (Amivel nincs bajom, de itt nem ezt akarom látni)
A téma miatt talán egyszer olcsóba.
1.
Mortis
nem arról volt szó hogy visszavesznek a mitológiából? ez így kalap-kabát sajnos, nem lesz launch vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...