Assassin's Creed: Valhalla - foglald el Angliát!

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és tényleg november 17-én hajózhatunk ki az Assassin's Creed: Valhallában Anglia távoli vidékeire, hogy azután azt a saját ízlésünknek megfelelően az uralmunk alá hajtsuk.

A mai a reggelt azzal indítottuk, hogy lebukott az Assassin's Creed: Valhalla megjelenésének napja, és végül az esti Ubisoft Forward műsor alatt meg is erősítették a november 17-i dátumot.

Rögtön két előzetest is kaptunk a játékból, egy rövidebb hatperces, valamint egy több mint félórás, gameplay jelenetekkel bőven megpakolt videót is megosztott velünk a francia kiadó. Az Assassin's Creed: Valhallában ismét választhatunk majd, hogy női vagy férfi főhőst szeretnénk majd irányítani, és minden eddiginél nagyobb szabadságot kapunk abban, hogy eldöntsük, milyen harcmodort részesítünk előnyben. A véres harcok mellett a (már korábban szintén beharangozott) viking kolóniánk menedzselésén is nagy hangsúly lesz, amibe most mélyebb betekintést kaptunk az esti show alatt.

Az Assassin's Creed: Valhalla tehát november 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. A PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verzió valamikor később, de még az idei évben debütálhat.

25.
25.
SplendidAndre
Nekem furcsa mód bejött a gampley videók alapján.
Lehet azért mert legutóbb az originst játszottam és az odessey már túl árkádnak tűnt, ez pedig megint egy picit talán komolyabb.(csak egy picit)
A másik ami eszembe jutott hogy én is mindíg egy klasszik AC-t várok, de utólag kipróbáltam a syndicatet és a templomos vs assassin vonal tényleg nagyon elfáradt.
Így én már nem is bánom ha a történet csak lazábban kapcsolódik az assassinokhoz.
22.
22.
adamsfamily
#17: Mert milyen tiszteletet kellene tanusítanom egy olyan cégnek,ami a kapzsiságot olyan szintre emelte,hogy állítom,hogy már az EA is kellemetlennek érzi,amikor meglátják.
Kiadták a GR:Wildlands-et,aminél a Season pass fogalmát teljesen átértelmezték.Megveheted évente hozzá,hogy kipörgethesd az évi 1 kiegészítőt.A Crew 2 egy autó/hajó/motor/repülő verseny köntösbe bújtatott farmolás.Lényegében a WD autós szegmensét hasznosították újra és bővítették ki.
Az AC széria még a 3. részig mutatott némi fejlődést,de onnantól csak újraskinezték,lásd Black Flag,Rogue.Amikor a Unity bukott és a Syndicate se remekelt rájöttek,hogy 8 epizód után k*rva kínos és unalmas ugyanaz a rendszer.Kijött az Origins,megújult a széria,aztán most megint ugyanazt csinálják,ami miatt majdnem ment a levesbe a széria.
Tapsolni kellene nekik,hogy a Breakpoint lassan 1 évvel a megjelenés után kap egy AI csapatot,miközben az előzőben ez alap volt,vagy hogy kijavították a hibáikat.
Van jó pár Ubisoft játékom,mert mindig úgy voltam vele hogy valaki rábeszélt milyen jó és még egyszer utoljára bizalmat szavazok nekik.De a support egy trágya,a játékaik folyton crashelnek és tele vannak bugokkal.Egy ilyen cégen mit kellene tisztelnem?!
Elég régen volt már,hogy bármi értékelhetőt tettek le az asztalra.
5-6 éve csak az újrahasznosítás megy náluk,meg a vásárlóik átb*szása.Lásd WD 1 E3 demo,vagy akár a R6 siege E3 demo,vagy Division 1 E3 demo.A végeredmény egynek elment,de sehol nem volt ahhoz amiket mutogattak.
17.
17.
Caleon
#11: Szerintem a te kommented való szemétre. Szokásos tiszteletlen bullshit.
16.
16.
Aanash
Hú de fura.
Assassin viking aki parkour ugrál meg minden amit el nem tudnèk kèpzelni, a rejtett penge a vègèn mintha mortal kombat lett volna, a kètszer nagyobb farkast jól földhöz vágta, meg sok harc meg mèg egy kis harc azt jó az.
Az önmagát összecsomagoló vitorla külön kedvenc.
Valahogy olyan súlytalan, mint a többi ubisoft cím.
A harmadik rèsz óta kiègett nálam ez a sorozat.
15.
15.
kexiaxel
Egyáltalán nem lesz rossz játék szerintem, de a jó nem itt kezdődik.
14.
14.
carbon based
#13: pont iyesmi volt az első gondolatom, mikor megláttam a cikket,
neeee, ezek ráeresztik a legújabb copy-paste Asszem Creedet a Cyberpunkra?
13.
13.
Egy időben kihozni a cyberpunk-al ...nem épp okos megoldás.
12.
12.
KopyAti
#6: Az ign.hu egyik cikkéből:

A céljuk az volt, hogy a játékosok „brutális harcosnak” érezzék magukat, amit elsősorban úgy szerettek volna elérni, hogy a Valhallában már nem „a sebzést szivacsként felfogó ellenfelekkel” kell megküzdenünk, ahogy azt az előző részekben tapasztalhattuk, hanem gyorsabban le tudjuk majd győzni őket.
11.
11.
adamsfamily
#1: Nagyon nincs mit mondani róluk.Sehol egy SC vagy Prince of Persia.Csak a jól megszokott címeket fejik.Ez a WD nem.egy világmegváltó cucc,az AC széria elfáradt,a Far Cry meg 3. rész óta nem sokat változott még történet mesélés szempontjából se.
A Crew 2 meg az autóversenyek legalja,a rakás mikrotranzakcióval.Szemétre való cég.
9.
9.
Hunszi
#7: Azt remélem érzed, hogy azok a videósok, akik early copyt kapnak, nekik kutya kötelességük pozitívan feltüntetni a terméket, szóval ez ilyen véleményekre nem kell felülni...minden FIFA videós is azt mondja, hogy huuuu az új rész mennyit fejlődött, holott mindig ugyanaz.

Ubi termék? Akkor szokás szerint kivárás...s majd ha jók az értékelések akkor az első leárazás alkalmával jöhet. Fűt fát ígérnek, aztán felese valósul meg, az életben nem rendelnék elő semmi tőlük.
7.
7.
Mortis
#6: két általam is követett youtube-er véleménye szerint sokat finomhangoltak a harcokon az odyssey óta: sokkal inkább az időzítés számít, semmint a gombpüfölés - ezzel reményeim szerint nem leszek 'belekényszerítve' a lopakodásba, mint az Odyssey-ben, mert ott ki lehetett takarítani egy erődöt 10 perc alatt lopakodva, míg frontálisan támadva majd a duplájába telt.

én annyira erőteljesen nem látom a Witcher-t ebben, azon kívül hogy ez is középkori fantasy, mint a Witcher is. ami engem joban zabar dizájnügyileg, hogy hiába mondják mennyi kutatómunkát végeztek: a ruházatok s páncélok röhejesek, na meg a Vikingek sorozat inspirálta hajköltemények...
6.
6.
Csak belekattintgattam és az a véleményem, hogy kicsit riasztó számomra, hogy már azt az egy kutyát is túl sokáig kell ütni. Egy ilyen játékban várhatóan kétmilliárd ellenfelet le kell ütni és nem az a baj, hogy harcolnak is ellened és az is jó, hogy próbáljnak a satnya és hosszú távon mérhetetlenül unalmas harcrendszeren egy kicsit változtatni, tuningolni. De ennyi ellenfélnél, mint a játékban lesz ez mindenképpen unalmas nekem.

Következő kattintásnál lejött, hogy a grafikai stílus teljesen a Witcher 3 ripoff kategóriába esik. Az, hogy ez most jó, vagy rossz, mindenki eldöntheti magának. Nekem kicsit az az érzésem, mintha azokat a szálakat akarná pengetni a játék. Ugyan így a videóban szereplő főhősnővel sincsen bajom, de az is ilyen Geralt féle. Katt. Tök jó mindez, de miért mászkál Geralt a fákon? Meh, de még jó is lehetne, csak attól tartok, hogy ez is az a fajta hosszú játék lesz, ami már sokat tesz azért, hogy tényleg jó is legyen, de nem fogja elkerülni a gyerekbetegségeit.

Ennél akkor már sokkal jobban érdekel a Ghost of Tsushima, amit bár mindig ezzel a játékkal hoznak kapcsolatba, az nem ilyen ikonokkal telirakott féle lesz és szerintem sokkal jobb lesz, mint ez az AC. Egy-két, de jobban kidolgozott mellékküldetés, fullos gyönyőrűség minden téren, seggig érő virághalmaz és várhatóan nem egy farmer játék. Sokkal élvezetesebb harccal.
5.
5.
Nem nagyon érdekelt sose az ASSassin's creed széria, de ez, mivel kevésbé lopakodós, bizony tetszik, majd egyszer kipróbálom :)
2.
2.
KopyAti
#1: Ha csak ez kell! Én már várom!
1.
1.
Marcus88
Csend és hulla szag!
Ahogy látom nem nagyon hozta lázba a népet itt az oldalon az UBI.
Három friss cikk 0 komment!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...