Már elérhető a Hyper Scape nyílt bétája

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 13.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft tartja magát ahhoz a menetrendhez, amiről már a korábbi szivárgások során is hallottunk, és tegnap, a Ubisoft Forwarddal párhuzamosan elrúgta a Hyper Scape nyílt bétatesztjét - legalábbis PC-n.

Elindult a Ubisoft battle royale-játékának, a Hyper Scape-nek a nyílt bétatesztelése, ami azt jelenti, hogy bárki letöltheti és kipróbálhatja az anyagot.

Ebben a körben már nem csak háromfős csapatokban, de egyedül is belevethetjük magunkat a Neo-Arcadia utcáin folyó küzdelmekbe, az egyedüli megkötés, hogy PC-n játszhatunk csak egyelőre. Habár a Hyper Scape a nyár folyamán PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi, most még csak számítógépekre érhető el a próba, ugyanakkor az eredményeinket megoszthatjuk az egyes platformok között, így érdemes lehet már most belevágni a játékba, amennyiben van rá lehetőségünk.

A Ubisoft Forward során új látnivalókat is kaptunk: a kötelező gameplay trailer mellett egy CG-videó is érkezett, amely a játék háttértörténetébe enged betekintést.

2.
2.
DarkLord
Én mindig Hyperspace-nek olvasom :D Van itt még valaki aki a régi Hyper-eken aktív volt? :) Lehet csak emiatt olvasom így hehe
1.
1.
Mortis
1 év múlva leálló szerverekre ki szavaz még?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...