Hyper Scape PC

A Ubisoft battle royale-játéka.

Pathfinder - a Hyper Scape-csapat új játéka?

Noha a battle royale zsáner meghódítására szánt Hyper Scape hamarosan lehúzza a rolót, a Ubisoft állítólag már ráállította a játékért felelős csapatot a következő projektjére: ez lesz a Pathfinder.

Alig két év után lehúzza a rolót a Hyper Scape

A Ubisoft bejelentette, hogy április végén lekapcsolja a Hyper Scape szervereit, ezzel véget vetve a battle royale-játék kétéves haláltusájának. A cím ugyanis kis túlzással már a megjelenése napján halálra volt ítélve.

A minőségi free-to-play játékokra fókuszál a Ubisoft

A minapi pénzügybeszámolója során a Ubisoft részéről elhangzott, hogy a jövőben kissé visszább venne a prémium AAA-játékok sorozatgyártásából, és helyettük arra fektetné a hangsúlyt, hogy a free-to-play játékokat húzza fel AAA-szintre.

Hyper Scape - átalakul Neo-Arcadia

A Ubisoft battle royale-játékára ráfér egy nagyobb vérfrissítés, így csak örülni tudunk Neo-Arcadia 2.0-s változatának. A jól ismert térkép tágasabb, változatosabb és pörgősebb lesz - legalábbis erről árulkodik az új előzetes.

Közösségi kihívással erősít a Hyper Scape

Érdemes lehet ismét felmászni a Hyper Scape puskaropogástól hangos háztetőire, a legújabb közösségi kihívásban résztvevő játékosok ugyanis most egy egyedi közelharci fegyverrel lehetnek gazdagabbak.

Ma még bezsebelhetitek a Ubisoft ajándékait

Véget ért a Ubisoft karácsonyi ajándékzuhataga, de nem kell aggódnotok, ha lemaradtatok valamelyik ingyenes játékról. Ma még utoljára lecsaphattok a PC-n beváltható teljes címekre és egyéb extrákra.

A Ubisoft DLC-vel zárja az ünnepi ajándékozást

A Ubisoft hétfőtől kezdve minden nap adott valami kis apróságot a felhasználóinak, most pedig elértünk az utolsó ajándékhoz. Újabb ingyenjátékot nem tehetünk zsebre, helyette a Hyper Scape-hez kaptunk néhány in-game holmit.

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.

Hyper Scape - indul a második szezon

Noha egyelőre különösebben nagy játékosbázis nem talált rá a Hyper Scape-re, a free-to-play battle royale megy tovább a menetrendjével. A második szezon új játékmódokat és egy halloweeni eventet is tartalmaz.

Alulmúlta a várakozásokat a Hyper Scape

A Ubisoft egy blogposztban ismerte el, hogy bár a Hyper Scape nyílt bétatesztelése jól sikerült, a formális rajtot követően már alulmúlta a várakozásaikat a battle royale-játék. Most számos fejlesztés vár az anyagra.