Futottak még a Ubisoft Forward műsorában

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 13.
  • Hír
Link másolása
A tegnap esti Ubisoft Forward fontosabb bejelentéseit már kimazsoláztuk nektek, most pedig következzenek a műsor, illetve a pre-show apróbb infómorzsái és látnivalói. Egyetlen összeállításban találjuk őket.

Mobilokra is megjelenik a Brawlhalla

PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre már elérhető, augusztus 6-tól pedig iOS-en és Androidon is játszható lesz a Ubisoft free-to-play Smash Bros.-klónja, a Brawlhalla. A játék teljes cross-play-támogatást ígér, emellett az érintőképernyős irányítást részletesen testre is szabhatjuk.

A héten érkeznek a Ghost Recon: Breakpoint AI-társai

Július 16-án jelenik meg az a frissítés, amely elérhetővé teszi az új Ghost Reconban az AI által irányított csapattársakat. Az update telepítése után bármikor ki- és bekapcsolhatjuk a társak jelenletét az egyjátékos módban, a karaktereket pedig részletesen testreszabhatjuk, és természetesen utasításokat is adhatunk nekik. A hétvégén egy új esemény is élesedik a játékban - a Resistance során a helyi lázadókat kell segítenünk -, valamint egy ingyenes próbahétvégének is örülhetünk.

Bőven tartogat még újdonságot a The Crew 2

Habár a The Crew 2 pályafutása nem indult zökkenőmentesen, a rajongóknak hála már a harmadik évadát tapossa az autóverseny, amit az Ivory Tower csapata igyekszik is megtömni tartalommal. A közeljövő újdonságait villantja meg az alábbi trailer, köztük egy-egy, a hetvenes és a nyolcvanas évek hangulatát megidéző játékmódot.

Augusztus végén rajtol a Tom Clancy's Elite Squad

Augusztus 27-én jelenik meg iOS-re és Androidra a Tom Clancy's Elite Squad, amely a Tom Clancy-játékok karaktereit ereszti egymásnak egy taktikai szerepjáték keretei között. Az új cinematic trailer árulkodik róla, hogy itt tényleg mindenki megfér egymás mellett: a Rainbow Six: Siege katonái vállvetve harcolnak Sam Fisherrel, hogy aztán kiszabadítsák a Ghost Recon: Wildlands főgonoszát.

Eddigi leghosszabb pályáját várja a Trials Rising

Július 16-án ingyenes kiegészítővel bővül a Trials Rising, amely a sorozat történetének leghosszabb pályáját hozza magával. A Gigatrack nem azonos a Trials Evolution hasonszőrű szintjével, sőt nem is annak a remastere, hanem egy vadiúj térkép, amely öt különböző helyszínen keresztül igyekszik próbára tenni minket. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...