Új képeken az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 13.
  • Képek
Meg szeretné még egy kicsit lovagolni a tegnap esti bemutató alatt generált felhajtást az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban a Ubisoft, ezért megosztott pár vadonatúj képet a készülő játékából.

A tegnap esti Ubisoft Forward egyik legnagyobb figyelmet élvező játéka kétségkívül az Assassin's Creed soron következő epizódja volt, amiből nem csak több mint félórányi gameplay anyagot kaptunk, de még a megjelenési dátuma is kiderült.


Az Assassin's Creed: Origins távolodik a sorozat a klasszikus stílusától, és erősen az RPG-k felé kacsintgat (kinek az örömére, kinek a bánatára), amely trend, úgy tűnik, a legújabb részben is tovább erősödik majd. A most kiadott képeken bepillanthatunk a vikingek csendes hétköznapjai mellett a hajózás és természetesen az ostromok hangulatába is.

Az Assassin's Creed: Valhalla november 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. A PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verzió valamennyivel később, de a tervek szerint még az idei évben napvilágot lát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...