Launch traileren a Ghost of Tsushima

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 13.
  • Videó
Már csak napokra vagyunk a Ghost of Tsushima megjelenésétől, így érezhetően megszaporodtak a játékról az előzetesek. Most megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer, ami bár rövidre, de annál látványosabbra sikerült.

Már csak négy nap van hátra, és végre a kezünk között tarthatjuk a PlayStation 4 egyik legjobban várt exkluzív játékát, a Ghost of Tsushimát. A múltkor már érkezett egy roppant hangulatos, japán mozifilmeket idéző kedvcsináló, most azonban befutott a nyugati piacra szánt launch trailer is:

A videó végén van némi képzavar, amikor azt írják, "available now", hiszen a Ghost of Tsushima július 17-én lesz elérhető.

36.
TolokocsisIsBack
Mirol maradtam le? Megint az instas szomorufiju baszta itt a rezet?
30.
amadeusz gyermeke
Tucsima tesztek ma 4 órától mindenhol
28.
DragonBleacPiece
#27: ACG (Jeremy Penter /angry centaur gaming) nála szoktam nézni az ilyesmit, és normális fazon
27.
Kawada
#26: Mindegy. Ha szar, akkor jó, ha jó, akkory sony szopás és vásárolt review.
26.
DragonBleacPiece
azthiszem délután 4 körül már olvashatóak lesznek tesztek,és kíváncsi vagyok felfedik-e teljes nagyságban a térképet + hogy miket lehet csinálni a területek felszabadításán kívül
25.
hedzsooo
...Az előzőekkel csak annyit akartam rebesgetni, hogy jól néz ki ez a cím is nagyon de ezért sem vennék konzolt. Viszont amint jön PC-re, várom szeretettel!

Addig is, jó játékot azoknak akik most esnek majd neki! :)
24.
hedzsooo
Bár késik a C2077, addig is van bőven miből válogatni. Aztán még talán az AC:V sem lesz rossz bár azzal már majd én is várok, főleg patchek miatt, + hogy a teljes játékot olcsóbban adják season pass-al eggyütt, a gold/platinum/diamond v. akármilyen elnevezésű teljes kiadását. Aztán mire csak 1x is sikerül a C2077 kijátszanom, már lehet hogy ezt a Ghost of Tsushima-t is hozzák PC-re. :-)))

Most egyébként nemsokára (kövi hónaptól) a Horizon Zero Dawn PC-s verziója lesz terítéken. Azt hiszem az sem néhány órás menet lesz.
23.
kamgecam
#16: Ezt ajánlja fel a gk avatarnak meg egy másikat. Én ezt választottam amíg valami jó kis avatár képet nem találok. Miért kérded?
16.
Neotechtr
#13: Miért van egyforma avatárotok?
14.
PaprikaJancsi
Vajon a fejlesztők gondolták volna, hogy a sok éves munkájuknak az lesz a gyümölcse, hogy egy kis közép-európai ország egyik videojáték portálján geci köpködésről szóló versnek szolgáltatnak majd alapot egy hír formájában?
12.
ABorealis27
#9: Csak elírta a májütést :). Gazsi boxing tutorial, press x.
10.
ABorealis27
8.
SLi
modik korán feküdtek le ma is,
úgy tűnik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...