Skull & Bones - nem felejtette még el a Ubisoft

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 14.
  • Pletyka
Link másolása
Nem süllyedt még el a mélységben a Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones, azonban egy belsős forrás azt állítja, hogy elölről kezdték a fejlesztését, mivel más irányba kormányoznák a végső formáját.

Az eredetileg még 2017-ben bejelentett Skull & Bones annyi halasztást megélt, hogy szinte fel sem tűnt, hogy teljesen hanyagolva volt a vasárnap esti Ubisoft Forward során is. Pedig a francia kiadó még nem csáklyázta meg a projekt sorsát, de egy bennfentes forrás szerint teljesen elölről kellett kezdeni a fejlesztését, mivel a játék nem illett bele a cég portfóliójába.

Az új irányvonal inkább a sokat hangoztatott "játék, mint szolgáltatás" elvet követné (a meg nem nevezett forrás a Fortnite-ot említette példaként), mintsem a csapat többi open world játékának a stílusát. Az új megközelítés szerint a Skull & Bones világa folyamatosan változni fog - többek között a játékosok interakcióinak a hatására -, de lennének benne MMORPG-szerű nagyobb események is.

Ezektől a változtatásoktól a fejlesztők azt remélik, hogy nagyobb közönség tetszését is elnyerik, és olyanok számára is imponáló lesz a játék, akik idáig nem igazán érdeklődtek iránta. Az új modell, bár azt sugallja, hogy a Skull & Bones akár free-to play cím is lehetne, egyelőre erről még nem esett szó.

6.
6.
Ooorky
#5: Tőlük egy fullba tolt fantasy AC-t tudnék náluk elképzelni az 1001 éjszaka meséi alapján (természetesen az eredeti arab-perzsa vonal helyett teletolva mindenféle népséggel).
5.
5.
zsocc-nrg
Szerintem felesleges újrakezdeni, elég lenne csak kukázni. Ugyanezt megtehetnék a Beyond Good & Evil 2-vel is mert annak már a koncepciója is pocséknak tűnik. Képzelem mi lesz ha beigazolódnak a pletykák és bejelentik az Új Prince Of Persia-t, nyilván a Ubi portfóliójába nem illik bele a hagyományos Sands Of Time-féle játékmenet szóval legalább valami átskinezett AC-bullshit-re számítok...
4.
4.
JohnSpartan
#3: Igaz! Ez sem lett volna valami egetrengető újfonság de mégis valami olyanhoz nyulnának ami szerintem multiban nagyon is jól mutatna és rengeteg olyan dolgot bele lehetne csempészni amivel tényleg egy kapitàny bőrében érezhetnéd magadat. Én kicsit el is vinném valami túlèlős vonal fele ahol ha elsülyed a a hajód akkor kezdhetnéd előlről ha csak nem èli túl a kapitányod vagy valami ilyesmi. Valami nyilt világú GTA-nak képzelném el ahol mindenki mindenkire vadászhat és aká klánokat is lehetne létrehozni kis létszámban. Rengeteg lehetőség van benne szerintem multi téren. De hogy valami battleroyal vagy hasonló irányba gondolkodnak kis mmorpg beütéssel??? Nah me màr...
3.
3.
Gykrizsi
#2: Mondjuk ezt sem nevezném újdonságnak, egy AC Black Flag spin-off jószerével.
2.
2.
JohnSpartan
Befosok most màr ezen a trágyadomb francia mocskokon... csak a szar újratexturázott éves szarjait dobálják piacra és semmi olyat amit ne láthattam volna már tőlük, erre meg amibe volt egy kis újdonság és tök jó alapja volt azt is kukázzák mert nem illik bele a szájbakúrt profiljukba.......... mennyenek a picsába!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...