Star Wars: The Bad Batch - az új animációs sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Lucasfilm bejelentette, hogy már készül a következő Star Wars-univerzumban játszódó animációs sorozat, amely a The Clone Wars utolsó évadában felbukkant különleges alakulatra, a Bad Batchre fókuszál majd.

Habár a Star Wars: The Clone Wars utolsó évadában feltűnt Bad Batch egytől egyig szerethető karaktereket vonultatott fel, nem igazán értettük, hogy miért kaptak ekkora rivaldafényt. Most már erre is megkaptuk a választ: a Lucasfilm bejelentette, hogy a következő animációs sorozat 2021-ben érkezik a Disney+ kínálatába, és erre a különleges alakulatra fókuszál majd.

A Bad Batch egy különleges egység a köztársaságiak oldalán, amely génhibás, de rendkívül kompetens klónokból áll, így előszeretettel bízták meg lehetetlen küldetésekkel őket. Az új sorozat a klónháborúk után játszódik majd, és abba enged betekintést, hogy hőseink miként tengetik a hétköznapjaikat - immár egyszerű zsoldosként.

A sorozat mögött számos Star Wars-veterán felsorakozott, így a producerek között megtaláljuk Dave Filonit, Athena Portillót, Brad Raut, Jennifer Corbettet, Carrie Becket és Josh Rimest is. Rau ezenkívül supervising rendezőként, Corbett pedig vezető íróként működik közre.

A szinkrongárdáról és az egyéb szereplőkről még nem esett szó, de lényegében borítékolható, hogy a klónok állandó hangja, Dee Bradley Baker visszatér, és az idővonal több ismerős Star Wars-karakter vendégszereplését is lehetővé teszi majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...