Sárdagasztós előzetesen a DiRT 5

  • Írta: szlav
  • 2020. július 15.
  • Videó
Link másolása
A DiRT 5 harsány színeitől és változatos off-road járgányaitól nehéz nem lázba jönni. A legújabb kedvcsináló megvillantotta a játék helyszíneit, autóit és játékmódjait is, köztük a visszatérő gymkhanát és az osztott képernyős mókát.

Egy ropogósan friss előzetessel jelentkezett a Codemasters idei ralijátéka, a DiRT 5. Az már egészen biztos, hogy a látványért felelős dizájnerek nem fogták vissza magukat, hiszen a játék színei gyakorlatilag leugranak a képernyőről. Legyen szó Marokkó sziklás terepéről, Brazília trópusi pályáiról vagy Arizona sivatagjairól, a négykerekes sárdagasztás mindenhol ígéretesnek tűnik.

A játék rengeteg olyan apró fícsört tartalmaz majd, amelyeknek csak örülni lehet. Teljesen személyre szabhatjuk majd az autóink festését és matricáit, amelyeket aztán a megfelelő szögből meg is örökíthetünk, hála a fotómódnak. Ami viszont ennél is sokkal izgalmasabb, hogy az online versenyek mellett visszatér az osztott képernyős helyi többjátékos mód is, így egy tévén akár négyen is versenybe szállhatunk - már ha van otthon elég kontroller.

A DiRT 5 október 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de az év végén befut Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is. Külön piros pont, hogyha a játékot megvásároljuk az egyik jelengenerációs konzolon, akkor annak felturbózott változatát a next-gen gépeken is elérhetjük majd.

7.
7.
godach
Lehet csak bemesélem magamnak, de a fizika és a mozgások kicsit nekem a Motorstorm-ra hajaznak így mivel a Codie felvásárolta az Evolution Studios-t remélem ők segítettek be ide is és nem tévedek.
3.
3.
PS4jacksony
Úgy tűnik a DIRT -et elvesztettük ez egy rakás szar Forza utánzat annak is dögunalom.
10 éve nem képesek újat mutatni....
2.
2.
aruha
Javítsátok a címet, Sárgadasztósról Sárdagasztósra ;)
1.
1.
drat576
Engem ez a trailer inkább elriasztott, jobban tetszett a DiRT 4-es irány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...