DiRT 5 XBOXONE, XSX

Új résszel jelentkezik a DiRT-sorozat.
Típus:

Gameplay traileren dübörög a DiRT 5

Közeleg a DiRT 5 megjelenése, így időszerű volt, hogy végre rendes gameplay pillanatokat is villantson a játékból a Codemasters. A legújabb videóban két percen keresztül élvezhetjük a sárdagasztást.

Sárdagasztós előzetesen a DiRT 5

A DiRT 5 harsány színeitől és változatos off-road járgányaitól nehéz nem lázba jönni. A legújabb kedvcsináló megvillantotta a játék helyszíneit, autóit és játékmódjait is, köztük a visszatérő gymkhanát és az osztott képernyős mókát.

DiRT 5 - raliklasszikusoktól a homokfutókig

A DiRT 5 szakít az eddigi tradíciókkal, hála az alapoktól átdolgozott kampányának és az óriási változatosságot kínáló garázsának. A Codemasters elárulta, hogy milyen járműtípusokra számíthatunk az ősszel érkező játékban.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Napra pontos dátumot kapott a DiRT 5

A Codemasters kiadott egy új kedvcsinálót a DiRT 5-höz, amelyben a karriermódról mesélnek nekünk a közreműködő színészek és műsorvezetők, valamint a játék producere. Emellett a napra pontos megjelenési dátumról is lehullott a lepel.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

DiRT 5 - ezt tudja a karriermód

A DiRT 5 fejlesztői mélyebb betekintést engedtek abba, hogyan is működik a karriermód. A játékosok a sztori során akár 130 különböző versenyen is részt vehetnek, és még a haverokat is magukkal vihetik a pályára.

A Codemasters gyártja az új WRC-játékokat

A Codies csapata öt évre szóló szerződést írt alá a rali-világbajnokság szervezőivel, így 2023-től ők gyárthatják a FIA World Rally Championship hivatalos játékait. Ennek ellenére nem szenved majd kárt a DiRT-széria sem.

Bejelentették az új DiRT-játékot

A Codemasters pár nappal ezelőtt kezdte el teaselni az új DiRT-játékot, a mai Inside Xbox-epizódban pedig be is jelentették a DiRT 5-öt az első trailer társaságában. Sok szempontból másnak tűnik a korábbi részekhez képest.