Deathground - bemutatkozott a gameplay is

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 17.
  • Videó
Link másolása
Négy nappal ezelőtt mutatkozott be a Deathground, amit a legjobban tényleg csak úgy lehet jellemezni, mint a "dinós Alien: Isolation". A Jaw Drop Games a bemutatkozóelőzetes után most egy rövid gameplay felvételt is megosztott velünk.

A xenomorf elől bujkálni jó buli volt, akkor miért ne lehetne ugyanezt megcsinálni dinókkal? Ezt gondolhatta a Jaw Drop Games csapata, amikor először elkezdtek ötletelni a Deathground koncepciójához. A múltkori, Kickstarterre szánt bemutatkozótrailer után a fejlesztők most feltöltöttek némi játékmenetet is:

Fontos megjegyezni, hogy amit itt látunk, az még erősen pre-alpha verzió, tehát a végleges változatra azért még sokat fognak finomodni a modellek és az animációk is - legalábbis a készítők ígérete szerint.

A Kickstarter-kampány egyébként elég jól áll, a hír írásakor majdnem 72 ezer dollárnál tart a gyűjtés, és még mindig van 21 nap, hogy elérje a célnak kitűzött 100  ezret. Nektek tetszik idáig, amit láttatok a Deathgroundból, támogatnátok a projektet?

5.
5.
#3: Az Isolation szintjét nem nagyon fogja hozni semmi egy darabig. Mai napig nem értem, hogyan hagyták, hogy egy nem lövöldözős és ilyen minőségű horror AAA minőségben elkészüljön.
4.
4.
crytek
3.
3.
_NMI_
Tudom, hogy prealfa verzió, de még így is azt mondom, hogy távolról sem fogja hozni az Isolation szintjét.
2.
2.
Ooorky
#1: 1:05-nél az a mozgásérzékelő B+...
Ez nagyon gáz.
1.
1.
logic5
Igazi zs kategória. Koppintás lvl10000
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...