Elhagyatott űrhajókkal erősít a No Man's Sky

  • Írta: szlav
  • 2020. július 17.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Desolation Update, a No Man's Sky legújabb frissítése, amely valóságos horrorjátékká varázsolja a felfedezőjátékot. Mostantól felfedezhetjük a rémségekkel teli elhagyatott űrhajók gyomrait.

A No Man's Sky Desolation frissítésének előzetesét nézve olyan érzésünk támadt, mintha a színes világok felfedezői egyszer csak a Nostromo csillaghajó elhagyatott folyosóin találták volna magukat. A szokás szerint ingyenesen érkező update procedurálisan generált roncshajókkal szórta tele az univerzumot, melyek mélyén nem csak értékes alapanyagok és felszerelések, de megbolondult automatikus védelmi rendszerek és rusnya idegen lények is várnak ránk.

Ha eddig még nem játszottatok a No Man's Skyjal, de szívesen próbát tennétek vele, akkor ez lehet a tökéletes alkalom. A játék 50 százalékos leárazást élvez PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, nemrégiben pedig elérhetővé vált az Xbox Game Pass szolgáltatásán keresztül is. További pluszpont, hogy él már a teljes cross-play is, így platformtól függetlenül csatlakozhattok a barátaitokhoz.

7.
7.
Norbaszki
6.
6.
shooter1234
Pont tegnap vettem meg. Elég jó lett így ennyi tartalom után. 3 óra alatt csak 1 buggal találkoztam, szóval szépen kigyomlálták azokat is. A játék vulkan alatt is fut, így radeonnal high beállításokon simán tudja tartani a 100+ frame -et.
5.
5.
cobrausa24
Kipróbáltam én is ezt az újítást. Nekem hangulatosnak tűnik. Kicsit Dead Space-es fílingje van :)
Amikor bemegyünk az elhagyatott úrhajóba, akkor nincs az a gyors iramú rohangálás, hanem lassabb a futás és a kamera is jobban ráközelít a karakterünkhöz. Szóval másabb, mint az eddigi megszokott játékmenet és így egy új élmény is. Tök jó, hogy a mai napig így foglalkoznak a játékkal.
4.
4.
semike
Ez egy nagyon jó játék!!!
3.
3.
VoidPancake
Remek update lett, egy-két bugot leszámítva, amit valószínű hamar patchelnek a srácok. HG remek munkát végez, így lehet szarból várat építeni.
1.
1.
Cole
+ a fényekkel és árnyékokkal is mókoltak, most sokkal jobban néz ki a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...