A Hasbro is Super Mario előtt tiszteleg

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei év Mario harmincötödik születésnapjáról szól, a minap például a Hasbro jelentette be, hogy egy különleges Jengával és egy új Monopolyval tiszteleg majd a közkedvelt karakter előtt.

A Hasbro is megünnepli Super Mario harmincötödik születésnapját, augusztus 1-től egy különleges Jenga és egy új Mario Monopoly kerül boltokba.

A Jenga Super Mario-kiadásában minden játékos kap egy-egy Mario-játékokból ismerős karaktert, a feladatuk pedig az, hogy megmásszák a torony tetejét, mielőtt az összeomlik. A játék mellé egy szerencsekerék is jár, ez dönt arról, hogy a következő körben mászhatunk, kihúzhatunk egy kockát vagy érmét gyűjthetünk, de a haladási irányt is megfordíthatjuk a segítségével.

A Monopoly: Super Mario Celebration! első blikkre olyan, mint egy mezei Monopoly, leszámítva, hogy itt teljes mértékben a Mario-játékok gondoskodnak a körítésről: a megvásárolható telkek között ikonikus Mario-helyszíneket, például az első Super Mario-játék első pályáját találjuk, a házak a toadokra emlékeztetnek, míg a hotelek a hercegnő kastélyára. Még egy sárga kérdőjeles kockát is kapunk, ami gombnyomásra Mario-hangokat ad ki.

Nem csak a Hasbro ég Mario-lázban mostanában: a LEGO több nintendós szettel is készült az idei évre, és állítólag a Nintendo is komoly újrázásokra készül a közeljövőben.

1.
1.
Lizard0828
Az egyik legjobb dolog ami a játékiparral történhetett ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...