Több Mario-játékot is várhatunk Nintendo Switchre

  • Írta: gorien
  • 2020. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
Játékipari pletykák alapján az idei év Mario évének ígérkezik a Nintendo Switchen. Több újság forrásai is azt erősítik meg, hogy számos Mario-játék felújított változata várható a Switchre, de új címeket is tartogatnak a japánok.

Több újság forrásai is ugyanarról számolnak be: Mario éve lesz az idei a Nintendo Switchen. A Nintendo üdvöskéje idén válik 35 évessé, és az ígéretek alapján kivételes ünneplésre számíthatunk a japán cég részéről, bár eddig csak olyanokról hallottunk, mint a LEGO-val vagy a Levi'sszel való társulás. A most érkező pletykák alapján azonban igazi játékcunami vár a Switch-tulajokra.

A VGC, a Eurogamer és a Gematsu mind arról értesült forrásai révén, hogy számos régi Mario-játék felújított változata tart a Switch felé. A Nintendo ugyan érdemben nem reagált a pletykára, de ha lehet hinni az újságírói forrásoknak, akkor a remasterelt változatok között lesz a Super Mario Galaxy, a korábban Wii U-exkluzív Super Mario 3D World, a Super Mario 64 és a Super Mario Sunshine is.

A pletykák szerint a Mario Galaxy, a Mario 64 és a Mario Sunshine egy csomagban jelenhet meg, míg a Mario 3D World olyan Deluxe-kiadást kaphat, mint sok másik Wii U-játék is.

Ezek mellett még további felújítások is várhatóak, és a pletykák új címekről is szólnak: például egy új Paper Marióról. És ha minden igaz, ez mind még 2020-ban megjelenik: állítólag a Nintendo az E3 apropóján leplezte volna le mindezt, a nagy Mario-ünnepet pedig szeptemberre lőtte be.

3.
3.
zsocc-nrg
#2: Passz. Sose vonzottak a sportjátékok (még akkor sem ha Mario volt benne). Wikipédia szerint a 2014-es Mario Golf World Tour volt az utolsó
2.
2.
godach
#1: Teniszt tudom hogy van, de a golf szériát abbahagyták?
1.
1.
zsocc-nrg
Nah ha ez igaznak bizonyul, akkor első napos vétel lesz :D Mióta várok már egy bejelentésre a 3D World Switch-portjáról !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...