Dead by Daylight - érkezik a cross-progression

  • Írta: szlav
  • 2020. július 19.
  • Hír
Link másolása
A platformok közti szabad játék után újabb lépéssel egységesítené a Dead by Daylight játékosközösségét a Behaviour Interactive. Hamarosan egyetlen közös profilt használhatunk majd, ha több platformon játsszuk a játékot.

Az aszimmetrikus online túlélőjátékot fejlesztő Behaviour Interactive egy friss blogposztban mesélt arról, hogy mire számíthatnak a jövőben a Dead by Daylight játékosai. Ezúttal nem újabb DLC-csomagokról esett szó, hanem a játékban működő cross-play fejlődésének következő természetes lépcsőfokáról.

Kellemetlen az, ha egy játékkal több platformon szeretnénk játszani, de a különböző gépeken különböző profilokat kell készítenünk - ha például évekig kergettük a túlélőket PC-n, Nintendo Switchre váltva kezdhetjük a nulláról a fejlődést. A Behaviour hamarosan leszámol ezzel a problémával, és a Destiny 2 útjára lép: egyetlen központi fiókra lesz csak szükségünk ahhoz, hogy az online profilunkat bárhol elérjük.

Legalábbis ez a terv, úgy tűnik azonban, hogy Xbox One-on és PlayStation 4-en még akad probléma ezen a fronton - a fejlesztők nem mentek bele a részletekbe, de annyit elárultak, hogy igyekeznek, de nem garantálhatják, hogy ezekre a platformokra is ellátogat majd a cross-progression. Az viszont biztos, hogy a következő, szeptemberi frissítés után PC-n, Stadián és Nitnendo Switchen már közös fiókkal játszhatunk.

1.
1.
habo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...