Dead by Daylight - érkezik a cross-progression

  • Írta: szlav
  • 2020. július 19.
  • Hír
A platformok közti szabad játék után újabb lépéssel egységesítené a Dead by Daylight játékosközösségét a Behaviour Interactive. Hamarosan egyetlen közös profilt használhatunk majd, ha több platformon játsszuk a játékot.

Az aszimmetrikus online túlélőjátékot fejlesztő Behaviour Interactive egy friss blogposztban mesélt arról, hogy mire számíthatnak a jövőben a Dead by Daylight játékosai. Ezúttal nem újabb DLC-csomagokról esett szó, hanem a játékban működő cross-play fejlődésének következő természetes lépcsőfokáról.

Kellemetlen az, ha egy játékkal több platformon szeretnénk játszani, de a különböző gépeken különböző profilokat kell készítenünk - ha például évekig kergettük a túlélőket PC-n, Nintendo Switchre váltva kezdhetjük a nulláról a fejlődést. A Behaviour hamarosan leszámol ezzel a problémával, és a Destiny 2 útjára lép: egyetlen központi fiókra lesz csak szükségünk ahhoz, hogy az online profilunkat bárhol elérjük.

Legalábbis ez a terv, úgy tűnik azonban, hogy Xbox One-on és PlayStation 4-en még akad probléma ezen a fronton - a fejlesztők nem mentek bele a részletekbe, de annyit elárultak, hogy igyekeznek, de nem garantálhatják, hogy ezekre a platformokra is ellátogat majd a cross-progression. Az viszont biztos, hogy a következő, szeptemberi frissítés után PC-n, Stadián és Nitnendo Switchen már közös fiókkal játszhatunk.

2.
Sarlott
#1: Tudtommal vannak karakter csomagok.
1.
habo
Nem a cikkhez tartozik
"Dragon ball fighterz megvétele után az összes dlc karaktert külön megkell venni?
Vagy van olyan opció hogy egyben megtudom vásárolni?"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...