A warez miatt készül konzolokra is a Quake Wars

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Az id Software egyik fejese, Todd Hollenshead részletesen ecsetelte a PC-n egyre nagyobb teret hódító kalózkodás hátrányait.
Az id Software egyik fejese, Todd Hollenshead részletesen ecsetelte a PC-n egyre nagyobb teret hódító kalózkodás hátrányait.


Todd elmondása szerint az id továbbra is elsődlegesen PC-re fejlesztő cég marad, azonban a platformon elterjedt warez miatt üzleti okokból "betörni" kényszerültek a konzolok piacára: ennek köszönhetően készül például Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra az Enemy Territory: Quake Wars - konzolokon is népszerű persze a kalózkodás, viszont jelentősen kisebb mértékben, mint számítógépen. Todd tehát igazolta a sokak által emlegetett megállapítást: a PC-s játékipar hanyatlását a warez okozza!
21.
21.
kfbalazs
Hát én en tudom,de szerintem nem kimondottan a WAREZ miatt hanyatlik a pc-s játékok piaca. Addig amig magyarországon 9000-14000 e ft kerül egy játék ne csodálkozzanak ha inkább letölti mindenki a net-ről.Szerintem mindenki szivesen venne eredeti gamékat no de nem ennyiért!!!!
20.
20.
Carbon
Már bocs de énse hívlak ?-nek !-helyett. Szal Carbon, nem Karbon. Persze csak ha ismered a külömbséget a két betű között. Ha nem akkor hagyd úgy az egészet. Nem fogok a szintedre sülyedni, sztem TeeJay mindent elmondott.
19.
19.
Carbon
csak egy szó: szánalom
18.
18.
Carbon
Te jó ég...nyugodjatok már le. Nem hiszem el...nah jó Norbert 16 utánn már azért annyira nem lepődök meg h milyen emberek járnak ide. Tényleg magatokba kéne nézni, mert amit itt műveltek az nem megoldás. Értelmes mondaniválója itt kb egy maroknyi embernek van a többi meg csak olt, küld ahová csak eszébe jut... omg
17.
17.
fojesz
16.
16.
fojesz
Jól beoltottad, emlékeztess majd, hogy jelöltesselek Nobel-díjra. Köszi.
15.
15.
fojesz
Nyugodjatok már le.



Mindannyian hatalmas legények vagytok, de ha összeadnám az életkorotokat, fogadok, hogy összesen tenne ki 20-at... Az óvodás olvasókat pedig nem szeretjük.
14.
14.
CULO
Warez mindíg is lesz...minden ember inkább az olcsóbb megoldást választja és megvárja míg letölti! Ez így van a filmekkel is és amit le lehet tölteni warezről!
13.
13.
Glek
Na az meg már egy másik hülyeség hogy konzolon megveszik a szart is... fogadjunk ezt olyan mondja akinek nincs is konzolja. A GOW meg nagyon király játék... ízlések és pofonok.
12.
12.
JaySee
Érdekes dolog ez a warezolás. Sokan modják hogy ha lenne pénzük megvennék a játékokat, mégis az egyik legnagyobb warez közösség Svédországban van ahol pedig ez nem lehet probléma. Szerintem nem csak a játékok magas ára miatt nem vesszük (mert én is warezolok) meg öket. Én megpróbálom úgy csinálni hogy ami tetszik azzal várok amig egy kicsit lemegy az ára aztán megveszem. Nincs pénzem az összesre ami tetszik, de ha többen csinálnánk így az fejlődés lenne. A pc-s játékipar pedig szerintem köszöni szépen jól megvan.
11.
11.
Utys
"egyszerű single játékok nem is érdekelnek." O.o
10.
10.
Carbon
Hát arról már én nem tehetek #29 h nincs elegendő agysejted ahoz h játsz egy ilyen játékot. Anyázz, seggezz meg küldjél ahova akarsz, max csak egyre jobban bebizonyítod fejletségi szintedet.
9.
9.
dareal
WOW az szerintem is szar, de azt mondani, hogy aki játszik vele az hülye/segg, ez baromság, ezzel csak azt igazoltad, hogy Te tartozol azon kategóriába.
8.
8.
General Thomas
Névtelen látogatok, moderáljátok magatokat!
7.
7.
Carbon
Nah azt az egyet elkell ismerni h MMO gamek jönnek PC-re és amióta WoWozom engem az egyszerű single játékok nem is érdekelnek. Pedig Oblivion meg Gothic 3 miatt fejlesztettem gépet, de mégse játszok velük.

A témához meg még annyit h a warez egyetlen megoldása (sztem) az árak csökkentése lenne. Vennék én játékot de ha nincs rá pénzem....Akkor ne játszak? Warez nélkül nem lenne annyi gamer amennyi most van. Szemétség h a játék fejlesztők csak a gazdagokra összpontosítanak és leszarják h a kevésbé gazdagok meg e tudják venni a gameket. Ha levinnék az árakat, én bizony megvenném a játékokat, csak az a gond h ez nem fog bekövetkezni így én is maradok a wareznél. Az MMO-k úgyis kifognak jönni PCre szal az az ami engem igazán érdekel.
6.
6.
Avium
a kis warezmakik sose fogjak ezt megerteni megha egy jatekgyarto is beszel nekik rola :) ennyi barmot egy rakason :)
5.
5.
ldavid
#3: persze meglesz majd a köv. next genre. lol

és GTA4 lesz PC-re akár beleőrülsz, akár nem..
4.
4.
N3v3r7and
Amúgy ne mondják, hogy nem tudják megoldani, hogy a másolt ne menjen. Tudtommal ez egy online game...egy serial és kész_

A cs-t és a wow-ot... se nyomják sokan warezzal.
3.
3.
hunlord
Egy-két konzolpárti tud olyan hülyeségeket írni...
2.
2.
Carbon
Ezzel nem mondtak újjat. De warez volt és lessz is. Ez ellen nem lehet semmit tenni.
1.
1.
Glek
Warezoljanak csak! Ha ez az ára hogy kijöjjön sok jó játék konzolra! :D

Márcsak a Crysis hiányzik a sorból...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...