Augusztustól korai hozzáférésben a Dreamscaper

  • Írta: gorien
  • 2020. július 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Afterburner Studios legújabb játéka, a Dreamscaper az álmok világában játszódó akció-RPG lesz. A roguelite-mechanikákkal felvértezett alkotás igazán szürreálisnak ígérkezik, és augusztustól már early accessben is játszható PC-n.

A Dreamscaperrel korábban már a Guerrilla Collective bemutatói között is találkozhattunk, hamarosan azonban már maga a játék is kipróbálható lesz, legalábbis a Steam Early Access keretében. Augusztus 14. a nagy dátum, és a tervek szerint hat-tizenkét hónapot tölt el majd ott az Afterburner Studios alkotása, közben pedig további szintekkel, ellenfelekkel és más finomságokkal is bővülni fog.

A Dreamscaper egy, a tudatos álmok világában játszódó akció-RPG lesz, roguelite-mechanikákkal megfűszerezve. A főszereplő Cassidy a játék során a tudatalattija mélyére merül, ahol olyan szörnyekkel kell megküzdenie, amelyek emberi érzelmeket testesítenek meg: a félelmet, a veszteséget vagy a magányt. A harcok során erőteljes felszerelési tárgyakra tehetünk szert, de manipulálhatjuk a teret és az időt is.

A Dreamscaper 2021-ben PC mellett Nintendo Switchre is várható. Ha valaki nem tud várni a korai hozzáférésig, a játék prológusát már kipróbálhatja egy ingyenes demó formájában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...