70 játékot próbálhatunk ki a héten Xbox One-on

  • Írta: szlav
  • 2020. július 22.
  • Rendezvény
Link másolása
Folytatódik a Summer Game Fest játékdemókkal megpakolt nyári fesztiválja, a főszerepben pedig ezúttal az Xbox One-ra készülő független játékok állnak. A héten több mint 70 játékot próbálhatunk ki ingyenesen a Microsoft konzolján.

Nem fognak unatkozni a héten az Xbox One-tulajok, hozzájuk is megérkezett ugyanis a Summer Game Fest demógarmadája. A korábbi ígéreteknek megfelelően tegnap elindult az otthonülős fesztivál következő fejezete, így július 27-ig több mint 70 játék demóváltozatát próbálhatjuk most ki, ezen játékok zöme pedig még meg sem jelent, így úgy érezhetjük magunkat, mintha az elmaradt E3 showfloorján nézelődnénk az újdonságok közt.

A névsor igen hosszú, így a játékok teljes listáját és a hozzájuk tartozó rövid leírásokat erre találjátok. Ha csak a nagyobb, sikervárományos címek érdekelnek benneteket, akkor ajánljuk, hogy tegyetek egy próbát a Destroy All Humans! felújított változatával, csekkoljátok le a Haven, a The Vale és a SkateBIRD demóját, vagy nézzetek körül a Hellpoint kegyetlen világában! Jó szórakozást hozzájuk!

1.
1.
Őrnagy
Tegnap végigfutottam rajtuk. Van pár érdekes ötlet közte. Nekem legjobban valami Kung-fus játék jött be, de a fene tudja a címét hirtelen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...