Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

  • Írta: gorien
  • 2020. július 2.
  • Korai verzió
Link másolása
Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.

Az Xbox One-tulajoknak fog kedvezni július végén Geoff Keighley Summer Game Festivalja, jelentette be a Microsoft. A koncepció hasonló, mint a nem olyan rég megrendezett Steam Game Festivalnál: eljuttatni az E3 showfloorjának élményét a játékosokhoz. A digitális játékmustra július 21-27. között lesz elérhető az Xbox Dashboardon.

A Summer Game Fest Demo Eventen debütáló demók olyan játékokat képviselnek többnyire, amelyek még nincsenek készen, de a fejlesztők örülnének a felhasználói visszajelzéseknek. A Microsoft ígérete szerint 75-100 demó lesz elérhető az esemény során, és ebből több mint 60 még megjelenés előtt álló játéké lesz.

A teljes lista felfedésére még várnunk kell, de egy kis ízelítőt már kaptunk. Játszható lesz a Destroy All Humans! remake-je, a Haven, a Cris Tales, a Hellpoint, a Skatebird, a The Vale: Shadow of the Crown, a Raji: An Ancient Epic és a Welcome to Elk is.

3.
3.
Őrnagy
A statisztikák szerint kisebb számban lehet eladni azokat a játékokat, amiről demó is megjelent. Ez megmagyaráz mindent.
2.
2.
Drraco
#1: A mai tendenciákat figyelembe véve félő, hogy ha visszatérnének is a demók, a fejlesztők/kiadók csak a demót csinálnák meg normálisan, a többi részére pedig ugyanúgy kevesebb figyelmet fordítanának. Csak a marketing részét képeznék, és köze sem lenne a végeredményhez.
1.
1.
zozo76hun
na! regen tele volt a jatekipar jatszhato demokkal, jo lenne ha visszaterne ez az idoszak. persze akkor az is kiderulhetne hogy az agyonhype-olt game egy RAKAS SZAR!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...