Feltámad a Fable-sorozat

  • Írta: gorien
  • 2020. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox Games Showcase utolsó dobása a vadonatúj Fable leleplezése volt. A Playground Games kezei között feltámad a sorozat, az új játék pedig afféle reboot lesz, ezért is az egyszerű címadás.

A Fable Legends bukása és a Lionhead felszámolása óta a Fable-rajongók csak álmodozhattak arról, hogy a sorozat újra bővül. 2018-ban aztán felröppent a nem kifejezetten cáfolt pletyka, hogy a Forza-játékokról ismert Playground Gamesre bízta a Microsoft a Fable felélesztését. Feltételezhetjük, hogy ők azóta is szorgalmasan dolgoztak a játékon, az ugyanis egy leleplező előzetes formájában képviseltette is magát az Xbox Games Showcase-en.

Erről a Fable-ről egyelőre annyit tudunk, hogy a sorozat rebootja lesz, ezért is viseli szimplán a Fable nevet. Remélhetőleg idővel egyre többet hallunk a játékról, egyelőre annyit tudunk, hogy PC-re és Xbox Series X-re fog megjelenni.

16.
16.
#9: Van a Divinity 2 Developer's Cut. Nem Original Sin, hanem a sima második rész és ezen a címen a felújított változat van. Ez egy rendes "3D-s", mászkálós, harcolós RPG, még a mai napig elfogadhatóan néz ki. Kis csavar a formulán, hogy egy idő után át tudsz alakulni sárkánnyá és tudsz repülni, illetve levegőben harcolni is.

https://www.youtube.com/watch?v=YWKkkNkE8fo
15.
15.
Bluverkill
#14: Biztosan így lesz. Nyugodjunk már meg. Eleve nem is MMO játékra keresnek embereket. Egy állás leírásnál meg főleg lényeges az hogy MMO a játék vagy sem.
10.
10.
C0m1n65un
#9: Bár tudom, hogy sokan gyűlölik, és nem is kezelik RPG-nek, de a Dark Souls sorozatot is megemlíteném, mert szerintem zseniális! Dragon's Dogma: Dark Arisen is nagyon jó. A Two Worlds szériát is szokták dicsérni, bár az nekem annyira nem jött be. A Kingdoms of Amalur: Reckoning is jó volt, bár lehet, hogy megvárnám a felújított változatot belőle. Nekem hirtelen ennyi ugrott be!
9.
9.
Slik
#3: hat mondjuk inkabb a skyrim, witcher iranyvonalat neztem es ha azt mondod sok van beloluk akkor irhatnal meg parat mert en nem talaltam
7.
7.
latis666
Mondanám hogy hüjeség de kinek mi tetszik. Szerintem a 3 is rohadt jó volt és ha azt vinnék tovább az is szuper lenne.
6.
6.
Beni521
#5: És a Guerrilla is a Killzone után villantott egy Horizont :)
5.
5.
Bluverkill
#3: Szerinted nem raktak erre össze egy külön csapatot akik tudnak ilyen játékokat csinálni??? Sucker Punchról se gondoltam hogy az Infamous-ők után egy csucsimát ad ki.
3.
3.
Mortis
#1: Divinity: Original Sin 1-2, Pathfinder: Kingmaker, Pillars of Eternety 1-2, Witcher-ek, Baldur's Gate-ek, Neverwinter Nights 1-2, ezek hirtelen amik eszembejutottak az elmúlt 20 évből. kb. majdnem minden RPG fantasy környezetben játszódik, tehát nem tudom honnan jött ez a kijelentésed. épphogy kevés sci-fi vagy bármi más világú RPG-ből van kevés.

hangulatos a trailer, de árkád autójáték készítők nem tudom mennyire a megfelelő csapat erre a célra.
1.
1.
Slik
na ennek nagyon orulok
olyan keves fantasy rpg van ami nem mmo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...