Izlandon játszódik a Senua's Saga - Hellblade II

  • Írta: szlav
  • 2020. július 24.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox Games Showcase tegnap esti előadásán beköszönt a Ninja Theory csapata is, akik javában dolgoznak a Hellblade: Senua's Sacrifice folytatásán. A legújabb fejlesztői naplójuk a játék helyszíneiről árul el egyet, s mást.

Valódi új látnivalókat sajnos nem hozott a Ninja Theory az Xbox Games Showcase adására, a rövidke szegmensük során a játék korábbi előzeteséből láthattunk ismét egy-két részletet, elárultak azonban egy fontos részletet Senua legújabb kalandjáról: a Hellblade II Izland fjordjai és vulkanikus síkságai közt játszódik majd.

A legfrissebb fejlesztői naplóban a stúdió alapítója, Tameem Antoniades mesélt az élményeiről - a korábbi utazásai során a kietlen szigetország teljesen magával ragadta az úriembert, úgy döntött tehát, hogy ez a vidék ad majd otthont Senua következő megpróbáltatásainak. A csapat repülőre szállt, hogy végezzenek egy kis location scoutingot, időközben pedig természetesen személyesen is sikerült megismerkedniük ezzel a földöntúli világgal. A vidék hangjait mikrofonvégre kapták, rengeteg 3D-s szkennelést végeztek a játék assetjeihez, és a videót látva nem csak barlangászni, de még trambulinon ugrálni is volt idejük.

4.
4.
ShadowViking_HUN
Én abban reménykedem, hogy csak ideiglenesen lesz Xbox exkluzív. Az első rész tökéletes volt számomra, nem lenne túl jó ezt kihagyni.
3.
3.
hedzsooo
#2: Hat igen, az 1. resze elegge magasra tette a lecet naluk. :-)
2.
2.
Dasen
Remélem nem a brand kihasználása lesz a játék, mert az első rész igen komoly témát dolgozott fel (pazarul).
1.
1.
Őrnagy
Remélem, lesz trambulin a játékban is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...