Bemutatkozóelőzetesen a FIFA 21

  • Írta: gorien
  • 2020. július 25.
  • Videó
Valószínűleg senki nem várta, hogy idén FIFA nélkül maradunk, így nem meglepetés, hogy egy előzetes formájában is megmutatta magát az EA focis sorozatának az utolsó olyan tagja, ami még a jelenlegi konzolgenerációra érkezik.

A tavalyi FIFA 20 után idén eljött a FIFA 21 ideje – az Electronic Arts focis játékának soron következő epizódja már elválaszthatatlan részévé vált minden évnek. A FIFA 21-ben ismét esélyünk lesz a legnagyobb csapatokkal és a leghíresebb focistákkal játszani. Ez a FIFA-játék lesz az utolsó, amit a jelenlegi konzolgenerációra gyártottak, de természetesen a next-gen gépeken is hozzá lehet majd jutni.

Focistákkal tömött előzetesen mutatkozott be végre formálisan is a FIFA 21, ezt fentebb láthatjátok, valamint a dobozborítót is felfedték, amelyen idén Kylian Mbappé feszít, és amely a sportoló karrierjének legfontosabb pillanataiból válogat.

A játék október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, idővel pedig a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadás is elérhető lesz, feltehetően akkor, amikor maguk a konzolok is boltokba kerülnek. Ezenkívül a Switch-tulajok egy Legacy Editionnek örülhetnek.

18.
18.
Ultimate_
#16: 3 éve pörgettem a fut játékmódot az éppen aktuális fifákban idén márciusig. De te már pálcát törtél felettem. Igaz a felét nem tudtad értelmezni abból amit írtam, de mégis játszod az agyad, mert módi vagy. A Fifa 17 óta egy hatalmas pay to win hulladék az egész játékmód. Téged max kőkemény esportos ver el bármilyen csapattal? szerinted én erről beszéltem? vagy a szemellenző miatt nem bírsz értelmezni egy mondatot sem? amúgy megnézném azt a hatalmas tudásodat már:D
16.
16.
Yanez
#15: A játékélménnyel kapcsolatban nagyon nagyot tévedsz. Az pedig, hogy milyen csapatod van rohadt sokat számít! Igen, van olyan játékos, aki bármilyen csapattal képes megverni, de ez ritka, mint a fehér olló és ezek általában kőkemény esportosok. A többség viszont nem ilyen, úgyhogy marha sokat számít még egyetlen egy játékos is. Gondolom nem sok közöd van a futhoz. Ha próbáltad, vagy játszottál vele egy kicsit, akkor még nem tudsz semmit. Én 2016-ban próbáltam először, majd egy idő után hagytam a francba, mert nem tetszett. 2018-ban adtam neki mégegy esélyt és jobban belemélyedtem, elkezdtem kitapasztalni a dolgokat. Így rájöttem a pikantériájára és megértettem mitől ilyen addiktív. A fut egy komplex, többoldalú élményt kínál. Olyat, amit más játékoktól nem kapsz meg.
15.
15.
Ultimate_
#11: azért mert nem a játékélmény miatt játszod, mivel az nincs is szinte, hanem a rewardokért, hogy kit fogsz nyitni, stb, kinek van faszább csapata és egyéb más pöcsméregetés miatt. aztán amikor a brutál csapattal kikapsz a 60x gyengébb csapattól, úgy hogy, volt 5 kapufád meg 30 lövésed, rájössz, hogy nincs értelme és repül a controller. Na sztem erre gondolt a kolléga. Arra meg ki sem térek, mennyit képesek költeni ezekre a csomagokra az emberek, aztán legtöbb esetben értéktelen playereket kap.
14.
14.
zoli12i
13.
13.
zoli12i
#10: Igen.
EA-nél ugyanez 21k “új játék címen”.
11.
11.
Yanez
#9: Én is FUTozok és egy vasat nem költöttem pakkokra, ennek ellenére ugyanúgy nyitogatom őket és két brutális csapatom van.

Miért is az agyhalottaknak való a FUT???
10.
10.
RangerFox
9.
9.
zoli12i
#6: Az a FUT is olyan, mint a szerencsejáték. Kártyákat kell nyitogatni kemény pénzekért.
Azt is törvényileg szabályozni kellene az országoknak.

Közben a PES nem add ki új részt, hanem patch formájában jelenik meg. Elég szimpatikus lépés.
8.
8.
zoli12i
Okádék fos. Sorozatban ez lesz a harmadik rész, amit nem veszek meg. Már tényleg arcpirítóan szégyen, hogy semmit nem képesek újítani. A fapados karrier módhoz évek óta nem nyúltak hozzá....
De hát a FUT....az kell az agyhalottnak!
7.
7.
#6: Ezért tart itt a gaming meg a mikrotranzakciók.
4.
4.
logic5
Remélem az íjjéj lassan elgondolkodik az üzletpolitikán. Az origin-t már kb egy éve meg sem nyitottam.
3.
3.
pkflavio
Nem szabad foglalkozni ezzel a trágyával, évről-évre egyre alacsonyabb színvonalat képvisel ez a cég...
2.
2.
Beniciodeltoro
A játékmenetre gyúrjanak inkább, ne legyen robotmozgás, akkor talán behozzák a PES-t.
Világ összes licenszét is felvásárolhatják, ha hót unalmas a gameplay.
1.
1.
cyberstaker
Pont akkora rakás szar mint az előző 26 rész. Gyerünk, mindenki a boltokba!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...