Bemutatkozóelőzetesen a FIFA 21

  • Írta: gorien
  • 2020. július 25.
  • Videó
Link másolása
Valószínűleg senki nem várta, hogy idén FIFA nélkül maradunk, így nem meglepetés, hogy egy előzetes formájában is megmutatta magát az EA focis sorozatának az utolsó olyan tagja, ami még a jelenlegi konzolgenerációra érkezik.

A tavalyi FIFA 20 után idén eljött a FIFA 21 ideje – az Electronic Arts focis játékának soron következő epizódja már elválaszthatatlan részévé vált minden évnek. A FIFA 21-ben ismét esélyünk lesz a legnagyobb csapatokkal és a leghíresebb focistákkal játszani. Ez a FIFA-játék lesz az utolsó, amit a jelenlegi konzolgenerációra gyártottak, de természetesen a next-gen gépeken is hozzá lehet majd jutni.

Focistákkal tömött előzetesen mutatkozott be végre formálisan is a FIFA 21, ezt fentebb láthatjátok, valamint a dobozborítót is felfedték, amelyen idén Kylian Mbappé feszít, és amely a sportoló karrierjének legfontosabb pillanataiból válogat.

A játék október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, idővel pedig a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadás is elérhető lesz, feltehetően akkor, amikor maguk a konzolok is boltokba kerülnek. Ezenkívül a Switch-tulajok egy Legacy Editionnek örülhetnek.

18.
18.
Ultimate_
#16: 3 éve pörgettem a fut játékmódot az éppen aktuális fifákban idén márciusig. De te már pálcát törtél felettem. Igaz a felét nem tudtad értelmezni abból amit írtam, de mégis játszod az agyad, mert módi vagy. A Fifa 17 óta egy hatalmas pay to win hulladék az egész játékmód. Téged max kőkemény esportos ver el bármilyen csapattal? szerinted én erről beszéltem? vagy a szemellenző miatt nem bírsz értelmezni egy mondatot sem? amúgy megnézném azt a hatalmas tudásodat már:D
16.
16.
Yanez
#15: A játékélménnyel kapcsolatban nagyon nagyot tévedsz. Az pedig, hogy milyen csapatod van rohadt sokat számít! Igen, van olyan játékos, aki bármilyen csapattal képes megverni, de ez ritka, mint a fehér olló és ezek általában kőkemény esportosok. A többség viszont nem ilyen, úgyhogy marha sokat számít még egyetlen egy játékos is. Gondolom nem sok közöd van a futhoz. Ha próbáltad, vagy játszottál vele egy kicsit, akkor még nem tudsz semmit. Én 2016-ban próbáltam először, majd egy idő után hagytam a francba, mert nem tetszett. 2018-ban adtam neki mégegy esélyt és jobban belemélyedtem, elkezdtem kitapasztalni a dolgokat. Így rájöttem a pikantériájára és megértettem mitől ilyen addiktív. A fut egy komplex, többoldalú élményt kínál. Olyat, amit más játékoktól nem kapsz meg.
15.
15.
Ultimate_
#11: azért mert nem a játékélmény miatt játszod, mivel az nincs is szinte, hanem a rewardokért, hogy kit fogsz nyitni, stb, kinek van faszább csapata és egyéb más pöcsméregetés miatt. aztán amikor a brutál csapattal kikapsz a 60x gyengébb csapattól, úgy hogy, volt 5 kapufád meg 30 lövésed, rájössz, hogy nincs értelme és repül a controller. Na sztem erre gondolt a kolléga. Arra meg ki sem térek, mennyit képesek költeni ezekre a csomagokra az emberek, aztán legtöbb esetben értéktelen playereket kap.
14.
14.
zoli12i
13.
13.
zoli12i
#10: Igen.
EA-nél ugyanez 21k “új játék címen”.
11.
11.
Yanez
#9: Én is FUTozok és egy vasat nem költöttem pakkokra, ennek ellenére ugyanúgy nyitogatom őket és két brutális csapatom van.

Miért is az agyhalottaknak való a FUT???
10.
10.
RangerFox
9.
9.
zoli12i
#6: Az a FUT is olyan, mint a szerencsejáték. Kártyákat kell nyitogatni kemény pénzekért.
Azt is törvényileg szabályozni kellene az országoknak.

Közben a PES nem add ki új részt, hanem patch formájában jelenik meg. Elég szimpatikus lépés.
8.
8.
zoli12i
Okádék fos. Sorozatban ez lesz a harmadik rész, amit nem veszek meg. Már tényleg arcpirítóan szégyen, hogy semmit nem képesek újítani. A fapados karrier módhoz évek óta nem nyúltak hozzá....
De hát a FUT....az kell az agyhalottnak!
7.
7.
#6: Ezért tart itt a gaming meg a mikrotranzakciók.
4.
4.
logic5
Remélem az íjjéj lassan elgondolkodik az üzletpolitikán. Az origin-t már kb egy éve meg sem nyitottam.
3.
3.
pkflavio
Nem szabad foglalkozni ezzel a trágyával, évről-évre egyre alacsonyabb színvonalat képvisel ez a cég...
2.
2.
Beniciodeltoro
A játékmenetre gyúrjanak inkább, ne legyen robotmozgás, akkor talán behozzák a PES-t.
Világ összes licenszét is felvásárolhatják, ha hót unalmas a gameplay.
1.
1.
cyberstaker
Pont akkora rakás szar mint az előző 26 rész. Gyerünk, mindenki a boltokba!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...