A Suikoden alkotói új játékra kickstartereznek

  • Írta: gorien
  • 2020. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Suikoden-sorozat alkotói új fejlesztőcsapatot alapítottak, az első projektjüket pedig rögtön az említett széria szellemi örökösének szánják. Az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes szerelmeslevél lesz a klasszikus JRPG-khez.

A Suikoden-sorozat 1995 és 2012 között futott, öt számozott epizódot és hat spin-off játékot ért meg, amelyek mögött a Konami és a Hudson Soft állt. A Suikoden alapját egy kínai regény, a Vízparti történet adja, és a sorozat minden darabja hasonló témák köré szerveződött. A Suikoden 2-t a 32-bites éra egyik legjobb RPG-jeként tartják számon.

Az eredeti fejlesztőgárda néhány tagja (köztük a Suikoden megalkotója, Yoshitaka Murayama) összeállt egy új fejlesztőcsapat, a Rabbit & Bear Studios zászlaja alatt. Első projektjükhöz július 27-én indul a Kickstarter-kampány: az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroest egyszerre szánják a Suikoden szellemi örökösének, valamint a klasszikus PS-korszak és a JRPG-k előtti főhajtásnak.

Mivel a Suikoden jogait birtokló Konami egyelőre csak ül a címen, a széria rajongóinak talán itt az esélye, hogy valamilyen formában újra élvezhessék kedvencüket. A csapat ígérete szerint az Eiyuden Chronicle 2022-ben jelenhet meg PC-re, de a Kickstarter céljai között ott lesz a konzolos portolás is.

1.
1.
TrishtanAG
A Suikoden a játékok Trónok Harca volt. Elképesztően összetett történettel rendelkezik, amiben halálnyugodtan csinálnak ki fontosabb karaktereket (nem csak jöttment NPC-ket), ha a sztori úgy kívánja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...