A Microsoft Flight Simulator társul a VATSIM-mel

  • Írta: szlav
  • 2020. július 26.
  • Hír
Link másolása
A repülőszimulátorok legnagyobb rajongóinak ismerős lehet a VATSIM neve - ez a nonprofit közösség egységes teret az otthoni pilótáknak és légiirányítóknak. A Microsoft Flight Simulator integrálhatja a hobbihálózat adatait is.

Egy újabb, rövidke előzetessel jelentkezett a Microsoft Flight Simulator, melyből kiderül, hogy a játék fejlesztői lepaktáltak a Virtual Air Traffic Simulation intézményével. A röviden csak VATSIM néven emlegetett szervezet egy folyamatosan frissülő, közös platformot szolgáltat azoknak, akik igazán komolyan veszik a fotelpilótáskodást - a szimulátorban repülők és az otthoni légiirányítók együtt, egyetlen közös rendszerben hódolhatnak a hobbijuknak.

Velük lépett partneri kapcsolatba a Microsoft Flight Simulator fejlesztőcsapata, s habár explicit módon egyelőre nem árulták el, hogy mindez mit is jelent pontosan, a videóban látottak alapján úgy tűnik, hogy a várva-várt szimulátorjátékba bedrótozzák a VATSIM rendszerét is, így elképzelhető, hogy a repülőútjaink során élő, hús-vér légiirányítókkal koordinálhatjuk majd a le- és felszállást.

A Microsoft Flight Simulator augusztus 18-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...