Ingyenhétvégézik a Disintegration

  • Írta: gorien
  • 2020. július 28.
  • Akció
Link másolása
Egy hónapja, hogy megjelent a Disintegration, a V1 Interactive pedig máris úgy gondolja, hogy érdemes egy ingyenes próbahétvége keretében a szélesebb közönség elé tárni a multiplayerre kihegyezett játékát.

A Halo-franchise egykori kreatív vezetőjének, Marcus Lethónak a vezetésével megalakult V1 Interactive júniusban dobta piacra egyedi FPS-RTS kombóját, a Disintegrationt. Elég egy pillantást vetnünk a SteamChartsra, hogy lássuk, hiába a szokatlan multiplayer-ötlet, különösképp nem ugrottak rá az emberek – mi sem voltunk elájulva tőle.

Feltehetően ez az oka, hogy máris ingyenes próbahétvégét kap a játék. A fejlesztők a bejelentésben felhívták a figyelmet arra, hogy folyamatosan dolgoznak a Disintegration multiplayer aspektusának jobbá tételén. A megjelenés óta többek között javítottak a gravycycle irányításán, ami a játék egyik legegyedibb vonása.

A próbaidőszak július 30. és augusztus 2. között elérhető lesz PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is. Ezzel párhuzamosan 40 százalék kedvezmény lesz a Disintegrationön minden platformon, így bátorítva a játékosokat a maradásra a hétvége után is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...