Disintegration PC, PS4, XBOXONE

FPS/RTS hibrid a Halo egyik alkotójától.
1634666400

Az EA-hez igazolt a Halo-univerzum atyja

Marcus Lehto nélkül sem Master Chief, sem pedig a Halo-univerzum nem lenne az, ami. Épp ezért olyan izgalmas a hír, miszerint a Bungie társalapítója és a Halo látványtervezője egy új stúdió élén folytatja a karrierjét.
1615233840

Lehúzta a rolót a Disintegration fejlesztőcsapata

A Halo társalkotójának új játéka, a Disintegration rekordgyorsasággal tűnt el a süllyesztőben tavaly, és hamar lehúzta a rolót a fejlesztés mögött álló stúdió, a V1 Interactive is.
1600408800

Disintegration - nyugdíjba vonul a multi

A V1 Interactive lövöldözős és stratégiai játékokat kombináló alkotása a nyáron jelent meg, hiába volt azonban benne multiplayer is, nagy játékosbázist nem tudott megszólítani. Pár hónapon belül leállnak a többjátékos szerverek.
1596189600

Az ingyenesen játszható shootereké a hétvége

Több lövöldözős játék is próbakört kínál a játékosoknak a hétvégén. A Disintegrationről már beszámoltunk, de a Rocket Arena 3v3 meccseit is épp úgy kipróbálhatjuk, mint a Quantum League időutazós koncepcióját.
1595919600

Ingyenhétvégézik a Disintegration

Egy hónapja, hogy megjelent a Disintegration, a V1 Interactive pedig máris úgy gondolja, hogy érdemes egy ingyenes próbahétvége keretében a szélesebb közönség elé tárni a multiplayerre kihegyezett játékát.
1593099420

Disintegration teszt

A Disintegrationben egyszerre lehetünk vagány légimotoros vadászpilóták és valós idejű stratégák. Nem mindennapi kombó ez, főképp egy új stúdió első játékának. Nagyot akart markolni a V1 Interactive, de vajon mekkorát sikerült fogniuk?
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1591801200

Launch traileren a Disintegration

Megkapta a maga kis - már-már megjelenés előtt kötelezőnek mondható - launch trailerét a Disintegration is. Hamarosan kiderül, hogyan sikerült a Halo társalkotójának vezényletével készült sci-fi játék.
1590741000

Három multis móddal jön a Disintegration

Egyre közelebb a Disintegration megjelenése. Eddig főleg a single player történetről hallottunk és láttunk anyagokat, úgyhogy a fejlesztők most a három multiplayer játékmódot mutatják be nekünk.