Jön a megújult külsejű PlayStation Portable

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A minap egy hivatalos PSP-rendezvényen tudtuk meg Ray Maguire-től, hogy a Sony kézikonzolja a jövőben megújult külsővel mutatkozik majd be.
A minap egy hivatalos PSP-rendezvényen tudtuk meg Ray Maguire-től, hogy a Sony kézikonzolja a jövőben megújult külsővel mutatkozik majd be.



Maguire elmondása szerint a jelenlegi PSP csupán az első kiadása a kézikonzolnak. Ahogy azt láthattuk például a Nintendo DS esetében, úgy a Sony gépe is kisebb és könnyebb lesz, néhány hozzávaló híján pedig olcsóbb is. Bár Ray nem tett említést az megújuló PSP hardverjéről és fícsörjeiről, ám az kiderült, hogy a képernyő mérete várhatóan nem fog változni. A gép bejelentése valamikor a jövőben esedékes.
8.
8.
Utys
#16: Nem, a SIXAXIS kontroller már érzékeli, hogy ha forgatod, stb. Meg olvastam hogy kieegyezett a Sony a rezgő motoros céggel (nevet elfelejtettem), tehát elvileg lesz majd rezgés is.
7.
7.
Glek
Jah és pont nem a GDC-n jelentették be hogy nem lesz semmiféle újítás? vagy keverem valami mással...? :D
6.
6.
Glek
Hát az a Wii portable egy gagyi szar lenne :)... mert eleve szerintem a Wii egy rakás kaki lenne a király irányítás nélkül... igaz azzal meg nagyon fasza konzol :D kár hogy gagyi a grafikája :(
5.
5.
fojesz
Ez egy hatalmas fake kép. :) Még feltételezni is butaság, hogy bármi valósat ábrázol. :)
4.
4.
logoffmeister
9.: Na ez egy ügyesen megoldott photoshopos kép. Ha megnézzük, a céglogó nem az eredeti. Meg ugyebár most miért is adna ki a Nintendo Wii portablet, ha van a sima, miért adna ki ilyet, mikor a DS veri az eladásokat, és miért csinálnák ilyen csúnyára?

Amugy meg szerintem ez most PSP Evolution vagy Lite lesz :-D
3.
3.
fojesz
Srácok nem kell megijedni: ugyanolyan lesz ez, mint a DS Lite - kisebb, olcsóbb, könnyebb - de ugyanazt tudja mint az eredeti. ;)
2.
2.
N3v3r7and
Ez a psp jó dolog, csak szerintem nincs jövője, hisz egy idő után a psp és a mobiltelefon találkozni fog...

Kíváncsi vagyok :)

1.
1.
ldavid
"néhány hozzávaló híján pedig olcsóbb is."

szóval nem biztos hogy jobb..

amúgy meg azért kell a vérfrissítés hogy többet adjanak el belőle

mint pl. a kocsiknál is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...