Steamre is elérhető lesz a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Eleinte úgy volt, hogy nem lesz elérhető a Steam áruházában a Microsoft Flight Simulator, de úgy tűnik, miután látták a redmondiak, hogy milyen jól fogynak a játékaik a Valve platformján, meggondolták magukat.

A Microsoft a saját digitális boltja mellett elkezdte a Steamre is kiadni a játékait, ami jó döntésnek bizonyult, mert azok szinte egytől-egyig az eladási listák élbolyába küzdötték magukat, amint megjelentek.

Valószínűleg ez a tény is hozzájárult ahhoz, hogy a cég úgy döntsön, a Valve launcherén  szintén már a premier napjától, vagyis augusztus 18-tól elérhető lesz a szemet gyönyörködtetően szép játék - amit ráadásul ősztől VR-ban is megcsodálhatunk.

Akik az Xbox Game Pass részeként terveznek a játszani a szimulátorral, sajnos lemaradnak a Steam által nyújtott előnyökről, de a tudat, hogy a játék alapkiadása bérmentve kerül a szolgáltatásba már a megjelenés napján, talán kárpótolja majd őket.

15.
15.
logic5
Na összejöttek megint a szakértők :D Besz@rok rajtatok
11.
11.
crytek
#10: Warezolók szeretik elfelejteni, hogy semmi sincs ingyen, ha mákjuk van a crack-elt exe csak egy miner bot-ot futtat míg fut a program, ha nincs pár napon belül beáll a rendszer.

Ez jó mert mióta warez létezik ilyen sosem volt a trilliárd torrentető között egyse írta hogy hé ez egy miner...mivel ennek nyoma lenne..
Már már nem divat a warez de a hülyeség terjesztése látom az.

Szívesen várom az elmúlt 20 év azon warez release neveit aki "NÉV" az iparban és minert tolta a crack exébe....
10.
10.
Ooorky
#5: Azt se felejtsük el, hogy jópár aktivátor a beinjektált kódba juttatott egy virtualizált háttérrendszert aminek hála a vírusok a háttérben békésen futhattak függetlenül attól mennyire tartották tisztán az alaprendszert.
Warezolók szeretik elfelejteni, hogy semmi sincs ingyen, ha mákjuk van a crack-elt exe csak egy miner bot-ot futtat míg fut a program, ha nincs pár napon belül beáll a rendszer.
9.
9.
Turley
#5: Ugyanez, pár éve nekem is elegem lett a crackelt nem frissülő Windowsból, meg most a post covid világban a homeofficeok miatt szerintem extran indokolt a jogtiszta oprendszer
8.
8.
#7: Online jatekhoz ugyis kell, vagy valami online funkciohoz ha nem is multi, kar ennyire fosni, ne add meg a bank pin kodod meg a cimed meg ne toltsd fel az osszes gyereked kepet aztan ennyi...
7.
7.
GAMEROD
#3: Helyi fiókot használok, az online fiókot nem szeretem, nem tartom biztonságosnak. Semmi köze ennek az eredetiséghez.
6.
6.
crytek
#1: Az új már jönni fog rá. MS látja hogy pc-n steam az isten hülyék lennének mellőzni..
5.
5.
#4: Jópár éve én sem szenvedek ilyen crack-ekkel. Asszonynak új gépe lett és nem aktiválódott a win, mert OEM volt, még az ingyen osztós időkből. Mondtam is neki, akkor most vagy te, vagy én veszek egyet, de én nem bohóckodok már aktivátorokkal. Akkor is vettünk (vett) egy 2000 Ft-os Pro-t és az így örök.

Én azt mondom mindenkinek, hogy vegye meg a Windows-t. 1000-3000 Ft-os tétel és nem kell aggódni, hogy lopott. Kémsztáron is lépten nyomon tele van ilyen 1 darab 3000 Ft alatt, 3 darab 6000 alatt ajánlatokkal és 100% eredeti, meg magyar oldalak, ahol magyar számlát kapsz róla.
4.
4.
Ooorky
#3: Anno 4000ft-ért vettem 5 kulcsot, mai napig élnek.
3.
3.
#2: Nem bírtál megvenni egy 3000 ft-os Win 10-et? A Windowsba eleve be vagy jelentkezve, nem kell semmi extrát csinalni.
2.
2.
GAMEROD
Na ez egy jó hír. Nem akartam emiatt az egy játék miatt windows store-t, meg fiók-bejelentkezéseket.
1.
1.
Rókalesőcipő
Egy Steam-es Forzát nagyon adnék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...