Grounded - máris egymillióan próbálták ki

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 2.
  • Biznisz
Link másolása
Néhány napja élesedett csupán a Grounded early access-változata, de láthatóan nagy iránta az érdeklődés. A hangyaméretűre zsugorodott gyerekek kalandjairól azt is megtudtuk, mikortól és miként fogják frissíteni a fejlesztők.

Július 28. jelzi a Grounded korai hozzáférésének kezdetét, az Obsidian azonban máris nagyszerű hírekkel jelentkezik: történetesen azzal, hogy már az első két napban egymilliónál többen próbálták ki a játékot. A Grounded jelenleg a Steam Early Accessben és az Xbox Game Preview-ban érhető el.

A játék direktora, Adam Brennecke azt is elárulta, hogy augusztus 27-től kezdve a fejlesztőcsapat havonta fogja frissíteni a játékot, és a játékosok visszajelzéseire is számítanak abban, hogy Ground mindig a lehető legjobb élményt nyújtsa.

A Groundedban egyedül vagy co-opban játszhatunk: a célunk, hogy apróra zsugorodott gyerekekként túléljünk a hátsókertben. Miközben próbálunk nem éhen halni, mindenfélét barkácsolhatunk, és persze a helyi rémségekkel is szembe kell szállnunk – amikor kicsi az ember, a legapróbb lény is rémületes szörnynek tűnik. Az araknofóbiásokra viszont gondolt az Obsidian, egy beállítással ugyanis lecserélhetjük a pókokat más ízeltlábúakra.

10.
10.
GAMEROD
Kicsit hasonlít a Serious Sam 2 egyik világához.
9.
9.
sajttaller
#5: A színész (Rick Moranis), aki az apát játszotta a filmben azért hagyta abba a színészkedést, mert egyedül kellett nevelnie a gyerekeit (a felesége meghalt), és neki fontosabbak voltak a gyerekei, mint a karrierje. Utána már leginkább csak a hangját adta néhány filmben (pl mackótestvér).
7.
7.
ollie92
Ha nem crashelne 10p akkor örülnék.
6.
6.
Őrnagy
#5: Mondjuk ilyen összemenős történet készült már néhány. Regény is, film is. De lehet, hogy ez a Drágám, a kölykök... - re hajaz a legjobban. Nem játszottam még vele.
5.
5.
salaxx
Nem nagyképűen (meg mégis mire?!, hogy öreg vagyok?! :D), de tudja a mai generáció, hogy létezett anno egy ilyen film? Drágám, a kölykök összementek... Durva, hogy az ötletből ilyen későn lett játék
4.
4.
kamgecam
Nagyon ötletes, élvezetes játéknak tűnik!
3.
3.
axodox
Így első próbára jobb, mint vártam.

A legnagyobb hiba egyelőre, hogy a nagyobb ellenfeleket - single playerben legalábbis - csak az AI hibái miatt lehet legyőzni. Tekintve, hogy nagy részük a játékost 1-2 hittel elintézi, míg az embernek 30-50 találatot kell bevinnie, és a az ellenfelek HP-ja minimális távolság felett 100%-ra resetelődik (azonnal, azaz egyetlen pillanat is elég a távolság felett a resethez). Ami elég bosszantó, mert az AI hajlamos menekülni ha alacsony a HP-ja.
1.
1.
Őrnagy
Én minden ízeltlábúfóbiás vagyok. Le lehetne cserélni ezeket a dögöket mondjuk kiflire?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...