A Grounded választ ad a pókiszonyra

  • Írta: szlav
  • 2020. április 10.
  • Hír
Link másolása
Az araknofóbiától szenvedők a Grounded előzetesét látva egy pillanat alatt eldönthették, hogy inkább kihagyják az Obsidian furcsa túlélőjátékát. A fejlesztők szerencsére rájuk is gondoltak.

Az Inside Xbox legutóbbi adásában ismét előkerült a Grounded, az Obsidian Entertainment túlélőjátéka, melyben hangyányi méretűre zsugorodott emberekként élhetjük túl a hátsó kert veszélyes világát. Akadnak azonban néhányan, akik hátán már a rövidke bemutató láttán is felállt a szőr: az araknofóbiától szenvedőket biztosan kirázta a hideg, hiszen a játékban (a saját karakterünkhöz képest) óriási pókok támadnak majd ránk.

Szerencsére mégsem kell egyből hátat fordítani a teljes koncepciónak, az Obsidian ugyanis gondolt mindenkire. Igen, sok játékban találhatunk színvakoknak segélyt nyújtó filtereket vagy ilyen-olyan segédopciókat, a Grounded viszont tartalmaz majd egy araknofóbia-módot is, amely teljesen megszabadít minket a nyolclábú csúfságoktól, lecserélve őket más bogarakra és rovarokra. Színtiszta jófejség ez, ha minket kérdeztek.


A Grounded PC-re és Xbox One-ra érkezik.

2.
2.
Slik
miota elek halalosan irtozom/felek toluk
ronnal egyutt sirtam el magam anno a harry potterben is
tenyleg jo kis funkcio
1.
1.
Kisjack241
Most először jön egy játék ami nagyon érdekelne, de csak ps-em van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...