New Yorkban fog játszódni a GTA 4?

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 13.
  • Hír
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint a méltán népszerű Grand Theft Auto-sorozat negyedik része New Yorkban fog játszódni - a Rockstar nem erősítette meg a feltételezéseket.
A legfrissebb pletykák szerint a méltán népszerű Grand Theft Auto-sorozat negyedik része New Yorkban fog játszódni - a Rockstar nem erősítette meg a feltételezéseket.

A játék fórumán volt olvasható egy rövid ideig egy hozzászólás (azóta ugyanis törölték), melyben azt írja le valaki, hogy ráakadt az új rész egyik aláfestő zenéjére, melyben a New York-i életről énekelnek. A Rockstar nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket, így kénytelenek vagyunk várni március 29-ig, mikor is megtekinthető lesz az első GTA 4-trailer, melyből valószínűleg minden ki fog derülni.
21.
21.
ldavid
#60: fuck yourself

a kis L és a nagy i között van különbség..
20.
20.
Trishtan
Hm, egyre inkább kezd a színvonal a Vicclapon olvasható "hír"kommentek színvonalára süllyedni.

A hírhez: GTA szinten engem utoljára a 2. rész hozott lázba, bár a legtöbbet az 1-et nyomtam :-). Szerintem a 3d-s részek a közelébe se érnek ezeknek :-(
19.
19.
Carbon
Az helyzet h ez egy kitünő oldal de pont az a "kevés" (sok) olyan szintű hsz rontja a színvonalat. Csak azt nem értem h ez mire jó. Csak annyit mondok h nyugodjanak le és az anyám máris el van mondva minden k****-nak. De nem akarok beleszólni abba ahogyan a dolgokat oldjátok meg.
18.
18.
General Thomas
escort: senki, de mivel ezen az oldalon moderátor vagyok ezért van jogom arra ,hogy beleszóljak ebbe.



Carbon: de vannak értelmes hszek is, csak némelyik hírnél beírogatnak sokan hülyeséget, és ez miatt vegyük el az értelemstől a hsz-t? akkor pont a hülyék győznének.
17.
17.
Carbon
Szerintem ennek az egésznek egy megoldása lenne: beszüntetni ezt a komment rendszert mert ez már régtől nem arra van használva amire kellene.
16.
16.
General Thomas
EZT ITT ABBAHAGYNI!

Semmi értelme mások lemocskolásának, úgyse győzöl meg mást, csak arról ,hogy milyen ember vagy. Ha nem tudtok kultúráltak lenni akkor nyugodtan el lehet innen menni!
15.
15.
huszti
jaahj, névtelenül szidja a másikat, aztán még neki áll feljebb! pff...na akkor hol fog játszódni a GTA4?
14.
14.
Carbon
60: nah figyelj te ovodás kis pöcs. Tényleg leszokhatnál már arról h másoknak a nevében irkálsz.

Palop: nem sok közöd van hozzá, de ezt a nevet még akkor kezdtem el használni amikor szerettem a Carbont, de még most is azt hiszem h egy játszható játék, amiből sokat ki lehetett volna hozni ha az EA nem cseszi el.

Az én IQ-m 0? ROFL
13.
13.
Carbon
48: az a "carbon egy lol" sztem nekem szólt, találkoztam már ilyen nevű gyerekkel itt, nah de sebaj.

47: Azon a 10 éve lejárt PC-n neked a hőn imádott konzol gamejeidet írják, de rá se ránts. Nah jó, mind1, ugyis tudom h aki ilyen stílusban ír ennyit, az ennyit is ér. Ha a komment törlésekkel az volt a cél h kevesebb a 47-höz hasonló hsz legyen, akkor sajnálattal kell konstatálnom, h ez nem jött össze. De erre a site-ra mindig is jártak, járnak és járni fognak hasonló emberek, asszem ez ellen nem lehet tenni.
12.
12.
ldavid
#47: fogalmad sincs mit beszélsz



amúgy szánalmas mit le bírtok vágni egy-egy hírnél...
11.
11.
Utys
Nekem kifejezetten tetszett, hogy több város van, köztük a vidék. Lehetett száguldozni az autópályákon, rallizni a hegyekben, vagy biciklizni. Hmm, felkellene megint tennem :P
10.
10.
Mast3rmind
9.
9.
viperking
ez érdekes lenne, mivel liberty city az egy new york-klón
8.
8.
rambo21
Sztem jó ötlet, bár nekem tökmind1 hol játszódik csak jöjjön már. :D
7.
7.
Utys
Kikérem magamnak hogy kimoderáltak, nem tettem semmit :D



Biztosan megint megszorozzák a játékteret. Teljesen minden szerintem melyik városban játszódik. Hangulat kell és játékélmény. Eddig megkaptuk, most is megfogjuk szerintem.
6.
6.
rosszcsont (éljen
Nagyon kíváncsi leszek rá, remélem hogy a város legalább ugyan akkora lesz mint a San Andreas-ban de nem is az a lények. Hanem a jó játék élmény ..
5.
5.
rosszcsont (éljen
Nagyon kíváncsi leszek rá, remélem hogy a város legalább ugyan akkora lesz mint a San Andreas-ban de nem is az a lények. Hanem a jó játék élmény ..
4.
4.
huszti
a liberty city is new yorkba van nem? a vice city meg miamiba. san andreas meg san fransico környékén.(las vegas stb...) kíváncsi lettem volna mit írt vissza a gyerek a képekről!
3.
3.
ldavid
milyen fórumán? van hivatalos fórum??



amúgy szerintem nem lesz NYC, mert már volt Liberty City

a másik meg hogy volt a San Andreas-ban is New York City című szám, mégsem ott játszódik..
2.
2.
skiz0
Tiszta lappal indulunk, aki eddig látta ezt a sok orbitális ökörséget, az jót nevethetett ;D

tehát mostantól ésszel emberek :)
1.
1.
lewton6
jaj most miért? :)

Fejhangon röhögtem az értelmes társalgáson! elveszitek az ember örömét :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...