Tovább kínozza a Silent Hill-fanokat a Konami

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 3.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan praktikusabb lesz az ismert szállóige helyett a "Konami, aki Silent Hillt kiáltott" verziót használni. Ismét azt hitték a játékosok, hogy örülhetnek egy folytatásnak, de sajnos most sem ilyen egyszerű a helyzet.

Úgy tűnik, hogy a Konami lassan versenyt fut a Ubisofttal, hogy ők húzzák-e jobban a Silent Hill-rajongók agyát, vagy a franciák a Splinter Cell- és Prince of Persia-fanokét. A cég legutóbbi tweetje ugyanis megint beindította a játékosok fantáziáját.

A bejegyzést azonban csak egy kis reklámnak szánták a Dead by Daylight Silent Hill-tartalmaihoz, így akárcsak legutóbb, a Konami próbálta menteni a menthetőt egy újabb Twitter-posztban: "Nyugi internet, épp csak Dead by Daylight-streameket néztünk, és arra gondoltunk, hogy elhozzuk nektek annak a hangját és érzését, amikor üldöznek. Nem fogjuk levenni a tweetet és visszahátrálni, csak azt akartuk, hogy jól szórakozzatok."

Azután jött erre még egy üzenet, ami már jóval érdekesebb (is lehet): "Bocsánat, hogy felpörgettünk mindenkit. Bármi hivatalos érkezik, az először a Silent Hill-oldalon vagy egy eseményen várható, nem tőlünk. Csak túlzásba vittük a rajongást, és élveztük a zajokat/emlékeket. Elnézést mindenkitől, nem akartunk megölni a pénteki hangulatot."

A fent említett Silent Hill Twitter-adatlap azonban azért érdekes, mert alig egy hónapja készítették, ráadásul nem is hitelesített a felhasználó. A külön esemény említése is furcsa, mert legutóbb arról volt szó - pletykaként -, hogy az új Silent-Hill-játék egy jövőbeli PS5-ös rendezvényen mutatkozhat be.

7.
7.
kexiaxel
Kiderülne már, hogy ez is ps exclusive lesz.
Kitépné a haját minden fan. :D
Ahogy elnézve a sony üzletpolitikáját....
Bár személy szerint nem örülnék neki mert az adott játék előző részei megjelentek mindenre.
6.
6.
Onion
Annak is örülnék, hogy egyik régi SH játékot remakelnék.
5.
5.
azureknight0715
Hát én remélem hogy csinálnak valamit de a Konami pontosan az a cég akinél biztos nem rendelnék semmit elő addig amíg kinem jön a game és kiderül hogy hogyan sikerült. Kicsit viszont megvannak késve a hülye játék politikájuk miatt. Míg a Capcom felélesztette a resi szériáját a Konami ügyese kb a feledésbe merítette a Silent Hill címet.
4.
4.
Slik
ha az elso ket reszt ilyen resisen ujradolgoznak az kegyetlen jo lenne
csak sajnos a konami nem egy jofej ceg szoval eleg ketes a dolog
3.
3.
crytek
#2: Amolyan HALO MCC jelleggel az összes eddigi részt kicsit feltupírozni grafikailag és egy kollekcióba kiadni MINDENRE! Nem gyengén termelné a milliós eladásokat.
2.
2.
Nothing
#1: Mondjuk egy remake/remaster az első részhez időszerű lenne! Ha már új játékról nem is álmodozhatunk...
1.
1.
Marcus88
Ideje lennem már egy jó SH játék,hátha igazak a pletykák és tényleg kapunk egy bejelentést a következő pár hónapban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...