Csúszik a Baldur's Gate III early accesse

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 5.
  • Csúszás
Link másolása
Június óta valószínűleg sokan tűkön ülve várják, hogy a korai hozzáférés keretében kipróbálhassák végre a Larian Studios alkotását, ám sajnálatos módon eltart még egy darabig, míg erre sor kerül. Az augusztusi rajt, a tervekkel ellentétben, elmarad.

Idén végre felpörögtek az események a Baldur's Gate III kapcsán: kaptunk például egy másfél órás gameplayt belőle, és úgy volt, hogy még a nyáron korai hozzáférésben ki is próbálhatjuk. Ez utóbbi sajnos már nem jön össze. A Larian Studios Twitteren tudatta, hogy kénytelenek voltak elhalasztani az early access rajtját.

Új időpontot még nem adtak meg, de a tweet szerint az sincs messze. A dátumot az augusztus 18-án tartott Panel from Hell livestreamben jelentik be, ahol emellett különleges vendégeket és további híreket is várhatunk a készülő szerepjátékról.

Az eddigi tervek alapján a korai hozzáférés a Baldur's Gate III első felvonását fogja tartalmazni, ami nagyobb lesz, mint a fejlesztők korábbi játékának, a Divinity: Original Sin II-nek az első felvonása volt.

12.
12.
Ooorky
#9: Pathfinder: Kingmaker jó játék, annyira hű az asztalihoz amennyire az egy videójátéknál lehetséges.
Szerintem a modern rpg-k közül ez áll legközelebb BG-khez (Divinity:OS mindkét része megvan, de mai napig nem kezdtem el...).

Mondjuk én félbehagytam a kastély megszerzése után, mivel mi végigtoltuk a kampányt Roll20-n, és messze nem tudta visszaadni azt a hangulatot, amit egy füves druida kijátszása jelentett anno :-)
10.
10.
Anasis
#9: Teljesen konstruktív válasz. Lehet én is adok egy esélyt a BG3-nak. :-)

Pathfinder: Kingmaker - 2018-as játék és szerintem elég jó hangulatot tud produkálni, ki lehet próbálni (nekem ez a játék hozta vissza a "BG érzést")

Pathfinder: Wrath of the righteous
Sikeres kickstarter(több mint 2M$), meg lehet nézni a beígért dolgokat:
https://www.kickstarter.com/projects/owlcatgames/pathfinder-wrath-of-the-righteous
Gameplay video, de van még jó-pár ezen kívül is youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=5Fq-EATy0zo
9.
9.
#8: Én csak örülök, ha elmondod a véleményed és ha egy jó játékot tudsz ajánlani, akkor te vagy a legnagyobb király. De a mindenféle játékok mellett akár az úgynevezett BG3 is kaphat egy esélyt, mivel már bizonyított ez a csapat. Én vagyok az, aki mondta nekik, hogy csinálják meg az Original Sin-t (más úgy fogalmazna, hogy támogatta Kickstarter-en) és elrendeltem a második részt is. Okom volt azért fohászkodni, hogy egyszer a Larian kapja meg valahogy a lehetőséget egy BG3-ra. Nem csak én emlegettem az Original Sin-t BG3-nak, hanem mások is. Ha egy valaki meg tudja csinálni, akkor ők azok.

Mesélj nekem a Pathfinderről és tolj egy videót, ami összevág a sztoriddal. Van időm a BG3-ig és ilyenekre utána is lesz. Kérdés, hogy jó-e a cucc?
8.
8.
Anasis
#7: Mesélj akkor kérlek, melyik az a BG, ami "turned based" + eredet történettel rendelkezik, jah nem bocs az az Original Sin 2. (mellesleg semmi bajom velük, csak ne hívják BG-nek). Végignéztem a BG3 bemutatóját, de annyira nem véltem felfedezni AD&D elemeket benne.
A Pathfinder-t meg kár leszólnod,ha nem ismered, mert egyáltalán nem "auto attack".
Én végig toltam a BG összes részét, a Pathfindert és az Original Sins-eket is kb feléig, ezért mondom el a saját véleményem, ahogy én látom.
7.
7.
#4: Ennek már az utolsó videó alapján sem volt semennyi köze az Original Sin-hez és hidd el, hogy nagyon sokat fog még változni. Amit írtál egy Wtarcraft-nak, vagy C&C-nek néz ki, BG-s ikonokkal. Kihúzós kijelölés meg auto attack, semmi képesség meg taktika abban a gameplay-ben, amit láttam. Faszom az, nem RPG.
6.
6.
#5: Valóban, ezt rendesen elírtam, köszi az emlékeztetőt, hogy tanuljak meg írni :) Mindegy, képzelj ide, valami telefonos sztorit.
5.
5.
kerekHUN
4.
4.
Anasis
Aki belenézett a játékmenetbe, annak szeritnem egyértelmű,hogy ez nem Baldur's Gate 3, hanem Divinity original sin 3, csak egy jobban hangzó néven. Én így ki is fogom hagyni, inkább a Pathfinder: wrath of the righteous megjelenését várom.
3.
3.
Ez nem tudom, hogy sikerült, ráadásul nálam a 2-es komment előbb van, mint az egyes. Well, úgy látszik, hogy ez egy ilyen bétás hír.
2.
2.
Remélem sokan tolják majd és a visszajelzéseiknek köszönhetően jobb lesz a cucc, ahogy az OS esetében is volt. Én meg biztos nem fogok vele félkészen játszani, csak ha majd megjelenik. Akkor viszont kutya kötelesség, muszály lesz.
1.
1.
Remélem sokan tolják majd és a visszajelzéseiknek köszönhetően jobb lesz a cucc, ahogy az OS esetében is volt. Én meg biztos nem fogok vele félkészen játszani, csak ha majd megjelenik. Akkor viszont kutya kötelesség, muszály lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...