Becsúszott egy újabb DiRT 5-trailer

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Úgy látszik, valaki megnyitotta a Codemastersnél a trailercsapot, hiszen a hétvégi DiRT 5-előzetes után most a rajtvonalhoz állt egy vadonatúj videó, amiben a tükörjégen való száguldozásé a főszerep.

A hétvégén belepillanthattunk a fejlesztés alatt álló DiRT 5 egyik játékmódjába, a Stampede-be, és máris itt van nekünk a legújabb előzetes, amiben a Norvégiában megrendezett "jégtörő" eseménynek lehetünk a szemtanúi bő egy percen keresztül:

A végleges játékban egyszerre akár 12 sofőr mérheti majd össze a tudását hasonló pályákon Norvégia mellett Nepálban, vagy éppen a Roosevelt-szigeten.

A DiRT 5 október 9-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamivel később pedig next-gen gépekre is célba ér. Akárcsak a ma bejelentett Bethesda-játékok esetében, itt is ingyenesen frissíthetjük majd a jelengenerációs kópiánkat az adott konzolcsaládon belül.

3.
3.
crytek
#2: Arcadenak bőven jó... most már az ővék pár évig a WRC licensz is ,szóval jöhet még több "Colin" majd...csak már WRC néven...
2.
2.
Anti4730
Valahogy az osszes codemasters jatek olyan senmilyen lett, szerintem ez sem lesz kivetel, jo lenne mar kitalalniuk valami igazan verfrissitot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...