PS VR - jön a Vader Immortal és a Hitman 3 is

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A State of Play előzetesen azt ígérte, a PlayStation 4-es és a PlayStation VR-os játékokon lesz a hangsúly. Ugyan az utóbbi platform kisebb szerepet kapott, de így is leleplezték a Vader Immortal megjelenési dátumát és a Hitman 3 VR-támogatását.

Az, hogy a Vader Immortal: A Star Wars VR Series az Oculus után PS VR-ra is meg fog jelenni, nem újdonság, már májusban leleplezték. A State of Playnek hála viszont tudjuk, hogy már csak augusztus 25-ig kell várnia a playstationösöknek, hogy kézbe vegyék a fénykardot és kipróbálják, milyen bánni az Erővel a virtuális valóságban.

A sorozat mindhárom része és a Lightsaber Dojo kihívásai egyszerre jelennek meg a platformon. A Vader Immortal egy kanonikus történetet mesél el, amelyet David S. Goyer írt. Mi egy csempészt személyesítünk meg, akit azért bérelt fel Darth Vader, hogy előkerítsünk neki egy ősi ereklyét.

A Vader Immortalnál nagyobb meglepetés volt a Hitman 3 VR-támogatásának bejelentése. A Hitman 3-at egy hónappal ezelőtt leplezték le, és amikor 2021 januárjában megjelenik, egyből játszható lesz PS VR-on is.

Sőt, ami még jobb hír, hogy nem csak a Hitman 3 pályáit játszhatjuk a virtuális valóságban: a World of Assassination-trilógia bármely részéből bármely pályát importálhatjuk a Hitman 3-ba, és ha már ott van, akkor VR-ban is nyomhatjuk a bérgyilkosdit.

3.
3.
zozo76hun
#2: nem erdemes, ps5-el is hasznalhatod majd, mig nem jon a kovetkezo psvr.
2.
2.
habo
Nagyon tetszik!
Már majdnem eladtam a vrt de jó hogy megvan ;)
1.
1.
zozo76hun
helyes! mindketto nagyon varos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...