Hitman 3 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Lezárul az újgenerációs Hitman-trilógia.

Angliában nyit új stúdiót az IO Interactive

A Hitman-játékok és a Project 007 fejlesztői stílszerűen Angliában, Brighton városában nyitnak új irodát. Ez lesz a dán székhelyű stúdió ötödik kirendeltsége világszerte.

Egy ideig még nem érkezik új Hitman-játék

A IO Interactive egyik vezetője vázolta a csapat terveit, amelyben a Hitman folytatásának jelenleg nincs hely, azonban a World of Assassination kezét nem fogják elengedni.

Megjelent a Hitman: World of Assassination

Végre megjelent a minden eddiginél teljesebb Hitman-élményt nyújtó kollekció, melyben a 47-es Ügynök legutóbbi 3 kalandját játszhatjuk újra rengeteg újdonsággal.

Launch traileren a Hitman Freelancer

Még ebben a hónapban érkezik a Hitman: World of Assasination új játékmódja, egy hangulatos kedvcsináló is érkezett hozzá.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

A Hitman 3 hamarosan az összes modern Hitman-játékot tartalmazni fogja, ráadásul ingyen

Jó hírrel szolgált az IO Interactive azoknak, akik rendelkeznek a Hitman 3-mal: hamarosan már az első két részt is magukénak tudhatják, ráadásul teljesen ingyen.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Hitman 3 - érkeznek a karácsonyi újdonságok

Mondjuk a legtöbb újdonság már ismerős lehet a korábbi évekből, de azért akad pár izgalmas pontja a hivatalos Winter Roadmapnek: többek közt végre megérkezik a régóta ígért roguelike Freelancer mód.

Hitman 3 - minden, amit a Freelancer módról tudnod kell

Mielőtt belekóstolnánk a Hitman 3 roguelike-módjába, megnézhetünk egy hosszabb gameplay videót, amely részletesen végigveszi nekünk az újdonsághoz kapcsolódó tudnivalókat.

Tovább csúszik a Hitman 3 Freelancer módja

Már idén tavasszal meg kellett volna jelennie, végül azonban csak a jövő elején érkezik a Hitman 3 várva-várt roguelike játékmódja, a Freelancer.