Hitman 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Lezárul az újgenerációs Hitman-trilógia.
Típus:

Kínába is ellátogat a 47-es ügynök az új Hitmanben

Munkájából adódóan a világ majdnem minden pontján megfordult már a kopasz bérgyilkos, és folytatja az utazását a Hitman 3-ban is: többek között Kína egyik nagyvárosában, Csungkingban kap majd "álláslehetőséget" ezúttal.

Hitman 3 - utólag érkezik a ray tracing

Az IO Interactive kiemelt figyelmet fordít a Hitman 3 PC-s változatára, amelynek főleg az új Intel-processzorok tulajdonosai örülhetnek majd. Némi üröm az örömben viszont, hogy sugárkövetést csak utólag kapunk.

A Google Stadia is megkezdi az iOS-es tesztelést

Több hír is érkezett az idén egyéves Google Stadiáról. A felhőalapú játékszolgáltatás hamarosan az Apple termékein is terjeszkedik, megkapta első igazán free-to-play játékát, és kedvező ajánlattal várják azt, aki náluk rendeli elő a Cyberpunk 2077-et.

Hitman 3 - csak a PS4-es verzió játszható VR-ban

A No Man's Sky-hoz hasonlóan a Hitman 3-ban is csak a visszafelé kompatibilitás révén érhető majd el a VR-mód, amennyiben a Sony új konzolján játszunk, a PS5-ös kiadás ugyanis nem támogatja azt.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

Megjelenési dátumot kapott a Hitman III

Azt már eddig is tudtuk, hogy januárban kerül boltokba az újgenerációs Hitman-sorozat záróakkordja, az imént azonban napra pontos megjelenési dátumot is közölt hozzá az IO Interactive.

Hitman 3 - befutott a gépigény

Messze van még a Hitman 3 megjelenése, de ennek ellenére már most megtudhatjuk, hogy az IO Interactive milyen rendszerkonfigurációkat ajánl a játék PC-s verziója mellé.

Időlegesen Epic-exkluzív a Hitman 3

Egy hangulatos új előzetessel és egy megosztó hírrel jelentkezett az IO Interactive következő Hitman-játéka. Megtudhattuk, hogy a 47-es ügynök Angliába utazik, illetve azt is, hogy PC-n csakis az Epic Games Store árulja majd a repjegyet.

Hitman 3 - búcsúzik a többjátékos mód

Az IO Interactive elárulta, hogy milyen játékmódokra számíthatunk az új Hitman-széria harmadik felvonásában. A legnagyobb változtatás, hogy nem csupán az új epizódból, de a Hitman 2-ből is távozik a Ghost Mode.

Hitman 3 - fejlesztői videón a VR-mód

A Hitman 3 megjelenésével VR-ban is végigjátszhatjuk majd a World of Assassination teljes trilógiáját. Az IO Interactive csapata erről a merész, új megközelítésről mesél a legújabb fejlesztői naplóban.