Hitman 3 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Lezárul az újgenerációs Hitman-trilógia.

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

Messze van még a Hitman-csapat James Bond-játéka

Az IO Interactive legfrissebb üzleti jelentése szerint csendes évek várnak a stúdióra, miközben aktívan dolgoznak a következő nagy dobásaikon. Néhány évig még nem érdemes a Project 007 megjelenésére számítanunk.

A hónap végén érkezik a Hitman 3 új pályája

Másfél évvel a játék megjelenése után a Hitman 3 végre megkapja az első vadiúj pályáját. Friss előzetessel mutatkozott be az ingyenes frissítésként érkező Ambrose Island.

Hitman 3 - csúszik a Freelancer mód, de új pályával kárpótolnak érte

Az IO Interactive izgalmas újdonságokat tervezett az évre a Hitman 3-hoz, ám kiderült, hogy kénytelen átrendezni kissé az ütemtervet. A Freelancer mód így az év második felére került, de helyette hamarabb jön az új pálya.

A Hitman 3 direktora vezényli a Crysis 4 fejlesztését

Mattias Engström maga mögött hagyta az IO Interactive csapatát. Az úriember a Crytekhez igazolt át, ahol a már javában készülő Crysis 4 további fejlesztését igazgatja majd.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

Kárpótolják a steameseket a Hitman 3 rajtja miatt

Egy év várakozást követően a Steam kínálatában is elrajtolt a Hitman harmadik része. Kár, hogy a premier nem sikerült a legjobban, amit az IO Interactive is belátott: most kárpótolja a rajongókat.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Óriási Hitman-hírek estére

Egy kiadós bemutatóval készült mára az IO Interactive csapata, melynek keretei közt leleplezték a Hitman 3 idei újdonságait. A második évbe lépő cím új játékmódokat és PC-s VR-támogatást kap, ráadásul csatlakozik a Game Passhez is.