Control: AWE, avagy Alan Wake Eljövetele

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 7.
  • Bejelentés
Miután már minden platformra eljutott a Control első sztorikiegészítője, a The Foundation, eljött az ideje, hogy az AWE is megjelenjen. A DLC-t beharangozó előzetest Alan Wake narrálja, hogy aztán a végén ő maga is megjelenjen.

Augusztus 27. jelöli a Control megjelenésének egyéves évfordulóját, és a Remedy Entertainment épp illőnek találta, hogy ekkorra időzítse a játék második és utolsó kiegészítőjét, az AWE-t. A The Foundation márciusban jelent meg, hogy új felfedeznivalót adjon Jesse Fadennek, az AWE pedig egy különös jelenséget hoz magával, aminek Bright Falls városához van köze.

Az AWE egyébként az Altered World Event rövidítése, egy olyan eseményé, amikor természetfeletti erők érintkeznek a világunkkal. Ezeknek a kezeléséért az Investigations Sector felelt, ám egyszer valami szörnyen félresikerült, és azóta a szektort lezárták. Jesse-nek mégis be kell most merészkednie oda.

A kiegészítő sok újdonságot hoz magával, köztük a Surge nevű gránátvetőt és egy különös játékgépet, ami a lezárt szektorban található. A gépezet segítségével újrajátszhatjuk a kampány négy boss fightját és az Ashtray Maze-t. Az újdonságokat soroló blogposztjukat a fejlesztők egy rejtélyes felvetéssel zárják: mi van, ha létezik egy minden címet összekötő Remedy Univerzum? Talán hamarosan meglátjuk, hová futnak ki a játékokban itt-ott elrejtett easter eggek.

A The Foundationnel ellentétben az AWE-ra nem kell várnia az xboxosoknak. Augusztus 27-én egyszerre lesz elérhető Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n is.

8.
crytek
"Szeptember 10-én jön a Control: Ultimate Edition, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazni fogja.

Ha valaki szeretné ingyen megkapni a nextgen változatokat, annak meg kell vennie ezt a csomagot. Ha korábban már beszerezted a játékot és a kiegészítőket, akkor így jártál."
7.
crytek
#5: Én leszek az első magyar aki tolni fogja a now-ot ha a sony ohajtja kiadni itthon is csalni azért nem fogok...ha nem kell a pénzem nekik akkor nem kell ennyire egyszerű

PC-n tolnám... és a többszáz game nem igen mozgat meg mivel az egész ps3 ps4 éra alatt ami több mint 10 évet lefed nincs 40 game ami érdekelne a sonytól..nem néztem meg a now felhozatalát de lehet benne sincs mindegyik sőt biztos...

De ha csak 10 lenne benne akkor is érdekelne ha lenne magyarba..
6.
kryszisz
#5: Szerintem nemigen gondoltad át, hogy ezt kinek is javasoltad:P
5.
Kawada
#1: Tényleg full piszkálás mentesen. Csekkold le a PS Now kínálatot. A Control is benne van már rég. Több száz játék letölthető variációban is, közte elég sok exkluzív is, amik szerintem rajta vannak a listádon. Pécén nem ajánlom, mert 720p a max azt hiszem. Az pedig azért érezhetően nem egy nagy eresztés. De egy state of play alkalmával kb. 35 EUR az éves előfizetés. Ahogy a Game Pass egy komoly hívószó, szerintem egyre inkább az a Now is. Angol akkról tolom, még a stream is teljesen elfogadható még platform játékoknál is.
4.
xSHx
#2: Bízzunk benne, hogy ez egy felvezetése lesz az AW2 nek.
3.
hedzsooo
Na, ez elegge faxantos! :)
2.
Slik
ugyan az van mint a splinter cellel
barhova berakjak csak a sajat masodik reszebe nem... pedig jo lenne vegre
1.
crytek
Na akkor vége a támogatásnak el lehet engedni bele lehet tenni game passba végre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...