Megérkeztek az Epic Store legújabb ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 7.
  • Akció
Link másolása
Tegnap este óta tölthetőek az Epic Games Store legújabb ajándékai: bizony, a várakozásokkal ellentétben két játék is a miénk lehet most, igaz, az egyik egy epizodikus sorozat első felvonása mindössze.

Habár a múlt héten még úgy volt, hogy csak a Hollow Ponds és Richard Hogg jópofa puzzle-játékát, a Wilmot's Warehouse-t tölthetjük le ingyen, végül két ajándékkal rukkolt elő tegnap az Epic Games Store: a 3 out of 10 című epizodikus kaland első felvonása is csatlakozott az akcióhoz.

Utóbbi a világ legrosszabb fejlesztőcsapatának hétköznapjait dolgozza fel, és az ígéretek szerint a heti rendszerességgel érkező folytatásokat is fizetés nélkül elérjük majd - az első évad összesen öt részből áll.

A kínálat augusztus 13-án, 17 órakor frissül, és kifejezetten erős felhozatalra számíthatunk legközelebb: a 3 out of 10 második etapja mellett a Remnant: From the Ashest és a mindjárt két játékból álló The Alto Collectiont kapjuk majd meg, továbbá ne felejtsük el azt sem, hogy aznap jelenik meg a Total War Saga: Troy is, amely az első 24 órában szintén ingyenes lesz!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...