Marvel's Avengers - a PlayStation előnyeiről

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
A Crystal Dynamics és a Square Enix partneri kapcsolata a Sonyval tovább burjánzik - egy külön előzetes érkezett arról, hogy miért éri meg PlayStation-konzolon befizetni a Bosszúállók-játékra.

Úgy tűnik, a Sony foggal-körömmel harcol azért, hogy az ő platformjukon próbáljuk ki a Marvel's Avengerst. Nem elég, hogy a PS4-es előrendelők már tegnap estétől tolhatják a bétaváltozatot, nemrég kiderült, hogy Pókember kizárólag a Sony konzoljain lesz játszható karakter.

Mindez elég ahhoz, hogy a PC-s és xboxos közönség zsebében kinyíljon a bicska, de a mellékelt előzetesből kiderül, hogy érkeznek még más PlayStation-exkluzív extrák is. A Sony platformja saját közösségi kihívásokat is kap majd, ráadásul ide egy hónappal korábban érkeznek majd a hőseink legendás minősítést viselő alternatív kosztümjei is - a videót látva akad köztük pár egészen vagány darab.

Akárhogy is legyen, a Marvel's Avengers szeptember 4-én nem csak PlayStation 4-re, de Xbox One-ra és PC-re is megérkezik majd, a későbbiekben pedig lecsaphatunk a PS5-re vagy Series X-re szabott átiratokra is.

13.
13.
delphijos
#11: Hosszú távon én sem várok ilyesmit. Inkább a launch környékére. Bár aztán ki tudja....
11.
11.
Mindkettő ezt csinálja! Pénz beszél,kutya ugat!
De azért remélem,hogy eleve multiplatform játékoknál ez nem lesz szokás!
10.
10.
kamgecam
Olvasgattam és nézegettem a beta reakciókat, véleményeket és elég pozitív.Külön kiemelik hogy nagyon élvezetes a játékmenet. A hősök harc animációja teljesen különböző, viszont nem olyan polírozott mint egy Pókember vagy Batmen Arkham. Ami azért érthető mert itt több karaktert lehet irányítani, meg még fejlesztés alatt, de tuti sok bug lesz benne.
Jobban örültem volna egy sztoriorientált játéknak de ha a jobbik fajta looter shooter lesz mint a Destiny vagy Borderlands 3 és nem Anthem akkor teszek vele egy próbát! :)
8.
8.
delphijos
#6: Origo. Pff... A hiteles forrás. Szenzációhajhász cikk “botrány készül” címmel. Box-on ugyanúgy lesznek időleges exkluzívok, teljesen felesleges kelteni a feszültséget, és “botrányt” kiabálni. Launch-ra egyik cég se fog saját “valódi” exkuzivok tucatjaival előállni. Bevett dolog, hogy ilyesmivel csábítják a vásárlókat.
6.
6.
https://www.origo.hu/techbazis/20200807-sony-playstation-5-idozitett-exkluzivok.html
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...